Wild at heart

Angelina se skinula za poznati časopis, izjadala se i otkrila neke tajne

U velikom intervjuu za Harper's Bazaar Angelina Jolie progovorila je otvoreno o svojim emotivnim ožiljcima, djetinjstvu, majčinstvu i humanitarnom radu, otkrivši dosad nepoznate detalje o sebi.
Lifestyle / Zabava | 06. 11. 2019. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: HBZ / Angelina Jolie

Angelina Jolie otkrila je dosad nepoznate detalje o sebi u intervjuu za Harper's Bazaar, za potrebe kojeg se potpuno razodjenula. Glumica će krasiti naslovnicu prosinačkog izdanja časopisa u kojem je progovorila o svojem burnom djetinjstvu.

Na fotografiji koju je časopis podijelio na svom Instagramu Angelina pozira potpuno naga, prekrivena prozirnim velom, a snimila je i nekoliko drugačijih fotografija. Na jednoj, primjerice, pozira od glave do pete prekrivena prozirnom crnom mrežom.

Glumica je u intervjuu otkrila da se htjela preseliti u inozemstvo, no da se Brad Pitt tome protivio.

'Voljela bih živjeti vani, a to ću i učiniti čim moja djeca napune 18 godina. Trenutno moramo biti u blizini njihovog oca', rekla je glumica.

Izjavila je da je u prošlih nekoliko godina 'prošla kroz puno toga' te da nosi 'vidljive i nevidljive ožiljke'.

'Teže mi se nositi s onim nevidljivima. Život nosi puno promjena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo', rekla je.

Samu sebe opisala Angelina je opisala kao 'divlju u srcu' i 'nemirnu'.

'Dio nas koji je slobodan, divlji, otvoren i znatiželjan život može sputati', rekla je holivudska ljepotica koja je u prošlosti, prije braka s Bradom Pittom i vođenja obiteljskog života, u Hollywoodu stekla imidž buntovnice.

Na pitanje novinara kako reagira u situacijama kada je neshvaćena Jolie pročitala citat koji davno dala istetovirati na ruci - 'Molitva za divljinu u srcu zarobljenu u kavezima'.

Ideju za ovu tetovažu dobila je s 20 godina kada se vozila s mamom, Marcheline Bertrand, koja je spomenula Tennesseeja Williamsa, autora citata.

'Odvezle smo se u tattoo trgovinu gdje sam citat odlučila istetovirati na lijevu ruku. Ona me otada podsjeća na to da je biti divlji u redu i da je divljina dio mene', rekla je Jolie, prenosi TPortal.

Nakon brojnih drama, uključujući i onu 2000. kada je na dodjeli Oskara poljubila u usta svoga brata, noseći oko vrata privjesak s krvi svoga tadašnjeg ljubavnika Billyja Boba Thorntona, te burnog razvoda sa sada već bivšim suprugom Bradom Pittom, Jolie sve više pomaže ženama i izbjeglicama kojima je potrebna pravna pomoć, a najviše pažnje pridaje svojoj djeci za koju kaže da su joj pomogla pronaći zaboravljenu divlju stranu.

'Moja djeca poznaju pravu mene i ona su mi pomogla da je pronađem (divlju stranu) i prigrlim', rekla je glumica.

Video: Angelina Jolie - Top 35 Highest Rated Movies
Kopirati
Drag cursor here to close