Primamljiva ponuda

Anastasija Ražnatović ulazi u reality show za 100 tisuća eura?!

Anastasija Ražnatović dobila je ponudu da sudjeluje u bugarskom realityu! Privatna produkcija iz Sofije želi da prati svaki korak nasljednice Cece Ražnatović, i to za honorar od 100.000 eura.
Lifestyle / Zabava | 02. 11. 2017. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anastasiji Ražnatović su obećali honorar od 100.000 eura, koji će joj isplatiti unaprijed ako pristane da sudjeluje u ovom projektu.

Anastasija Ražnatović dobila je ponudu da sudjeluje u bugarskom realityu! Privatna produkcija iz Sofije želi da prati svaki korak nasljednice Cece Ražnatović, i to za honorar od 100.000 eura, prenosi Kurir

"Reality bi bio nalik američkom u kojem sudjeluje porodica Kardashian. Zamišljeno je da Anastasijin život prate kao što u ovoj planetarno popularnoj porodici prate Kylie  Jenner. Planirano je da kamere budu postavljene u Cecinom domu, ali i u stanu Anastasijine prijateljice, kod koje često boravi. Želja je da se Cecina kćerka prikaže u opuštenoj, kućnoj varijanti, ali i kada izlazi s drugaricama po klubovima - otkriva naš izvor i dodaje da su Anastasiji ponudili da joj unaprijed uplate honorar.

"Ukoliko pristane, Anastasija će novac dobiti unaprijed. Producenti vjeruju da će ovaj projekt biti izuzetno gledan na Balkanu, naročito jer Cecina kćerka ima na tisuće obožavatelja na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da Ražnatovići dobijaju ponudu za reality.

" Moj život je već reality! Kardashiani su male bebe u odnosu na ono što se dešava u našoj kući, ali ja bih da to ipak ostane naša mala porodična tajna. Ni ja ni moja djeca nismo za to" rekla je Ceca za Kurir kada joj je jedna produkcijska kuća ponudila da sudjeluje u ovakvom projektu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close