Kraj ljubavi

Ana Bavrka potvrdila prekid sedmogodišnje ljubavne veze

Ana Bavrka tvrdi da s bivšim dečkom nikada nije imala neke nerješive probleme.
Lifestyle / Zabava | 12. 06. 2018. u 07:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Ana Bavrka

Nakon špekulacija da je Mostarka Ana Bavrka, voditeljica Televizije „Hayat“, prekinula sedmogodišnju vezu s dečkom Zoranom Cvjetkovićem, ona je ovu informaciju i potvrdila za Dnevni avaz.

I dalje dijeli mišljenje da prijateljstvo i podrška imaju ključnu ulogu u muško–ženskom odnosu, ali u ispovijesti otkriva da se jednostavno dogodi trenutak kada ne ide dalje i kada jednoj ljubavi dođe kraj.

 Glavni razlog

''Evidentno je da smo prekinuli, to se moglo zaključiti i na društvenim mrežama. Iskreno, ranije nisam pričala o tome zbog čega se dogodilo i zašto, ovo je prvi put da govorim. Inače, trudim se da pričam samo o lijepim stvarima, a ono što je ružno i teško ostavljam po strani'', ističe Bavrka.

 

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)

Iako se govorilo da je ljubomora glavni razlog zbog kojeg su prekinuli romansu, lijepa voditeljica je demantirala ovu priču. Navodi da ni daljina nije bila problem, iako Zoran već nekoliko godina živi u Parizu, piše Avaz.

 Samo najljepše

''Detaljno obrazloženje zadržat ću za sebe, a vjerujem da će to uraditi i Zoran. Čujem da se špekulira da je jedan od razloga ljubomora, iskreno, to mi je presmiješno, jer nikada ništa nismo branili jedno drugom, niti pokazivali neku ljubomoru. To je čovjek s kojim sam bila sedam godina i nakon prekida o njemu mogu da kažem samo najljepše, jer bilo što drugo da kažem pljunula bih samu sebe'', kaže voditeljica.

O tome kako se osjeća nakon prekida ne želi mnogo otkrivati.

''To čuvam za sebe jer nisam tip koji u javnost iznosi osjećanja i neko ko kuka. Uglavnom stisnem zube i nastavim dalje, ali to ne znači da mi nije teško. Sve je mnogo lakše proći i zaboraviti kada ste u društvu i kada imate posla, a ja ga, hvala Bogu, imam preko glave. Opet ja najbolje znam kako mi je'', poručuje Bavrka.

Život je čudan 

Ana Bavrka tvrdi da s bivšim dečkom nikada nije imala neke nerješive probleme.

''Jednostavno to je nešto što se dogodi, ljudi se nakon 20 godina braka razvedu, zašto ne da dođe kraj i jednoj vezi. Život je mnogo čudan, pa tako naš prekid nije ništa novo'', poručuje voditeljica.

Kopirati
Drag cursor here to close