'Ženske priče'

Amra Džeko vodit će emisiju na Federalnoj TV

TV emisija ''Ženske priče sa Amrom Džeko'' stavlja naglasak na promoviranje ljepota i znamenitosti bh. gradova, a u prvom planu je žena jer su sve priče pričane iz ženskog kuta.
Lifestyle / Zabava | 09. 07. 2018. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ovih dana u svom gradu sretnete najpoznatiju bosanskohercegovačku manekenku Amru Džeko okruženu kamerama i fotoaparatima, znajte da sudjelujete snimanju novog serijala emisije koja je namijenjena svim ženama. 

Riječ je o potpuno novom projektu kojeg agencija Lynks radi u suradnji sa Federalnom televizijom, a premijera prve emisije je u listopadu ove godine, priopćeno je.

Video: Žene drže pola neba

TV emisija ''Ženske priče sa Amrom Džeko'' stavlja naglasak na promoviranje ljepota i znamenitosti bh. gradova, a u prvom planu je žena jer su sve priče pričane iz ženskog kuta.

'' 'Žene drže pola neba', ... Ova misao je tako snažna da sam odlučila upravo sa njom započeti priču o projektu koji pripremamo za sve žene i naravno muškarce koji će radoznalo prisluškivati naše priče. Ženske priče, nama svima tako bliske i poznate... Potpuno subjektivne, snažne, emotivne, romantične i uzbudljive. Upoznat ćemo prekrasne žene koje imaju posebno mjesto u srcima svojih ukućana i svojih sugrađana. One će ispričati svoje priče, kroz priče o gradovima u kojima žive. Zajedno ćemo putovati, diviti se ljepotama naših krajeva, uživati u ukusnim jelima, razgovarati o modi i ostalim sitnicama koje nas raduju'', objašnjava Amra Džeko koja se nije dvojila ući u projekt.

Snimanje serijala započelo je početkom lipnja i produkcijski tim ovih dana čekaju veliki izazovi.

''U prvom dijelu serijala posjetit ćemo 12 gradova širom Bosne i Hercegovine. Putovat ćemo više od 3.500 kilometara kako bismo ispričali Ženske priče. Upoznat ćemo izuzetne žene koje u svojoj svakodnevnici zablistaju na trenutak i ostave dubok trag u zajednici u kojoj žive. Neke od njih su nam dobro poznate, neke smo sreli u prolazu, a o nekima ništa ne znamo. Sve one su junakinje našeg serijala'', kazala je Selma Kulović ispred agencije Lynks.

Emisija će govoriti o životu, svakodnevnim izazovima suvremenog vremena, obitelji i društvu općenito. Gledatelji Federalne televizije će od listopada imati priliku vidjeti prekrasne predjele, kulturno-historijske spomenike, te upoznati običaje iz ženskog kuta i uživati u trenucima opuštanja.

''Ženske priče sa Amrom Džeko'' promovirat će pozitivne vrijednosti, podizati svijest o važnosti dijaloga, kulture i umjetnosti. Ukazivat će na važnost očuvanja zdravog životnog okruženja, promovirati poduzetništvo i znanost. Ispričat će male ženske tajne o ritualima i modi, shoppingu i ljepoti, te željama i nadama koje su zajedničke svim ženama.

Kopirati
Drag cursor here to close