Kost i koža

Američki liječnik zabrinut za zdravlje Angeline Jolie

"Izgladnjuje se praktično na smrt. Dehidrirana je zbog čega bubrezi mogu pretrpjeti oštećenje i imati kasnije trajne posljedice", kaže dr. Fisher.
Lifestyle / Zabava | 12. 12. 2017. u 07:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan američki liječnik izjavio je kako se Angelina Jolie nakon rastave od Brada Pitta upustila u vrlo rizičnu fazu mršavljenja, odnosno može se kazati - izgladnjivanja.

Na svoju visinu od 1,69 metara glumica trenutačno ima manje od 50 kilograma tjelesne težine.

"To je manje i od prosječne težine jedne 11-godišnje djevojčice kao što je njezina kćerka Shiloh", kazao je dr. Stuart Fischer za magazin Star.

Fisher je inače nutricionist, stručnjak koji je ujedno i autor nekoliko knjiga koje se bave ljudskom prehranom.

On smatra kako je Jolie u ovome trenutku dosegnula najnižu stepenicu po pitanju tjelesne težine i to može ugroziti njezino zdravlje.

"Izgladnjuje se praktično na smrt. Dehidrirana je zbog čega bubrezi mogu pretrpjeti oštećenje i imati kasnije trajne posljedice", kaže dr. Fisher.

I dok mediji i stručnjaci mogu samo nagađati što se s glumicom događa i zbog čega je tako mršava, izvor blizak Angelini Jolie tvrdi kako ona naprosto nema vremena za jelo!?

Kalendar njezinih termina tako je zgusnut da često zaboravi jesti. Već je tjednima u stalnome pokretu, nastupa s ciljem promoviranja filmova, a tu je i mnoštvo njezinih humanitarnih aktivnosti. Naravno, ne treba zaboraviti ni činjenicu da se u zadnje vrijeme sama mora brinuti o šestoro djece. Uz sve to, ni razvod s Bradom Pittom još nije okončan, a to ju zasigurno košta živaca.

"Ona je uvijek imala probleme s tjelesnom težinom, ali u novije vrijeme život joj je u tolikome kaosu da naprosto ne misli na jelo", kazao je upućeni izvor.

Ona se sada nalazi u osjetljivoj fazi života, želeći svima pokazati kako sve može sama.

"Ipak, nije ni ona nadčovjek. To se sada već pokazuje, a svi mi koji ju poznajemo zabrinuti smo za njezino zdravlje. Kako bi svojoj djeci bila majka kakvu zaslužuju, mora početi misliti na svoje zdravlje", napominje sugovornik časopisa.

Kopirati
Drag cursor here to close