Veze

Američka glumica u vezi s kandidatom za američkog predsjednika

Senator Booker je ranije novinarima kazao da je “u vezi s nekim posebnim”.
Lifestyle / Zabava | 18. 03. 2019. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka glumica Rosario Dawson (39) potvrdila je nagađanja o tome da je u vezi sa američkim demokratskim senatorom i predsjedničkim kandidatom Cory Bookerom, opisavši ga kao “predivno ljudsko biće” kome se veoma divi.

Senator Booker je ranije novinarima kazao da je “u vezi s nekim posebnim”.

Na pitanje novinara kako se razvija veza s Bookerom, Dawson je odgovorila: “Za sada predivno. On je predivno ljudsko biće. Lijepo je provoditi vrijeme zajedno kad god možemo...a oboje smo vrlo zauzeti poslovima. Divno je biti s nekim koga poštujete, volite i divite mu se, s čovjekom koji je vrlo drag i pažljiv.”

Foto: Wire Image / Senator Booker je ranije novinarima kazao da je “u vezi s nekim posebnim”.

Dawson je američka glumica portorikanskog i afro-kubanskog porijekla. Suosnivačica je organizacije “Voto Latino”.

Pažnju je privukla kao tinejdžerka nastupom u kontroverznom filmu “Kids”, nakon čega je uslijedio niz zapaženih uloga u rasponu od niskobudžetnih nezavisnih filmova do velikih blockbustera. Među njima su hitovi poput filma “Men in Black II” i “Rent”.

New York post je u januaru pisao o tome da se glumica i bivši gradonačelnik New Jerseya viđaju od prosinca 2018. godine.

Američki demokratski senator iz Cory Booker (49), početkom veljače je najavio da će biti jedan od kandidata u predsjedničkoj trci 2020.

 

Kopirati
Drag cursor here to close