Pretukli su mi bubnjara

Alen Islamović ulazi u politiku zbog migranata

Bihać je, kaže, u izolaciji tri i pol godine jer se pitomi građani skrivaju od migranata.
Lifestyle / Zabava | 27. 05. 2020. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alen Islamović  / Internet

Ako pobijedimo na izborima, osobno ću odvesti 10.000 Bišćana u Bruxelles, da im tamo zapjevamo, rekao je bh. pjevač Alen Islamović (62) koji je odlučio ući u politiku.

Pjevač se aktivirao u politici i pridružio se prvom gradonačelniku Bihaća Emdžadu Galijaševiću i Novoj inicijativi te će nakon izbora, uvjeren je, riješiti najveći problem Bihaća, a to su, po njemu, migranti.

''Nemam ništa protiv tih ljudi, žao mi ih je, ali moraju poštovati običaje grada u koji su došli. Umjesto toga Bišćani toljagama čuvaju vlastite stanove i kuće, a ovi su kraljevi noći. Oni vladaju, a Bišćani moraju biti naoružani. Naši političari ne rade ništa, umjesto da zaštite građane, nečinjenjem su unijeli strah i neizvjesnost u Bihać'', tvrdi frustrirani Islamović.

Bihać je, kaže, u izolaciji tri i pol godine jer se pitomi građani skrivaju od migranata.

''Provaljuju u vikendice, stanove. Pale i pljačkaju. Mog bubnjara, Igora Pečenkovića, pretukli su na vlastitom stubištu jer ih je pokušao spriječiti u provali u susjedov stan. Šakama i šipkama polomili su mu ruke i nekoliko rebara'', tvrdi Alen.

Dodaje da mladi od straha ne izlaze, a manju djecu roditelji moraju čekati pred školom. I dok je dio ljudi stao uz pjevača, drugi su ga napali zbog, kažu, netrpeljivosti.

Kopirati
Drag cursor here to close