Omaklo se

Uhićen Aca Lukas, odbio test na drogu

Izvor je za srpske medije otkrio kako se glazbenik raspravljao s policijom i opirao uhićenju.
Lifestyle / Zabava | 25. 01. 2021. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Internet / Aca Lukas

Srpskog folkera Aleksandra Vuksanovića (51) poznatijeg kao Acu Lukasa u nedjelju je privela policija u rutinskoj kontroli u Banjici u Srbiji, piše Telegraf.rs, prenose 24sata.hrč.

Izvor je za srpske medije otkrio kako se glazbenik raspravljao s policijom i opirao uhićenju.

''Ništa tu nije sporno. Malo sam više popio pa su me priveli. Kao i svaki drugi građanin odgovoran sam za svoje postupke'', rekao je Aca za Kurir.

Pjevač je, navodno, pokušao pobjeći policiji, ali mu nije pošlo za rukom. Napravljen mu je test na alkohol, ali je, prema pisanju Telegrafa.rs, odbio testiranje na drogu.

''Čuli smo se oko sedam sati i rekao mi je da spava. Ne znam više ništa'', kratko je prokomentirao Acin menadžer.

Inače, folker nikada nije krio detalje iz svog privatnog života. Javno je govorio o svim problemima. Nije krio ovisnosti o narkoticima, probleme s kockom, a otkrio je zašto mu se raspao brak sa Sonjom Vuksanović.

Srpski mediji pisali su kako je glazbenik prokockao 70 milijuna eura (više od 527 milijuna kuna). Iako se čini nevjerojatno, Lukas je otkrio kako je to moguće, jer godišnje zarađuje vrtoglavu svotu novca.

''Godišnje zarađujem između milijun i pol i dva milijuna eura. Na kocki sam izgubio 70 milijuna eura, ali sam u životu zaradio više od 100 milijuna. Ja sam zapravo ozbiljan milijarder. Ni zbog čega mi u životu nije žao pa ni novca koji sam izgubio. Moj je, zaradit ću ga ponovno'', ispričao je Aca za srpske medije.

Kopirati
Drag cursor here to close