JK i OV

Zbog golih fotografija bijesni rat između Karleuše i Vranješa

Riječ je o fotografijama koje već danima kruže internetom, a koje pokazuju kako su osobe vodile video razgovor u kojemu se pjevačica, navodno, skinula.
Lifestyle / Poznati i slavni | 14. 01. 2019. u 21:16 Bljesak.info
Kopirati

Srpski mediji tvrde da imaju fotografije na kojima se, navodno, nalazi pjevačica Jelena Karleuša, i to gola. Te je fotke, navodno, slala Ognjenu Vranješu, bosanskohercegovačkom nogometašu.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Riječ je o fotografijama koje već danima kruže internetom, a koje pokazuju kako su osobe vodile video razgovor u kojemu se pjevačica, navodno, skinula.

Ako je vjerovati srpskim medijima, Karleuša je te fotke slala kolegi svog supruga, nogometaša Duška Tošića.

Ognjen Vranješ javno se obratio povodom velikog skandala, odnosno objavljivanja eksplicitnih fotografija Jelene Karleuše, koje su nastale dok su JK i Vranješ razgovarali putem aplikacije Face Time.

Nogometaš je odgovorio na riječi pjevačice Jelene Karleuše koja je nedavno istakla da su za sve krivi "zli jezici koji su još jednom izvršili atak na nju i njenu obitelji u nadi da će joj upropastiti brak".

Pismo Ognjena Vranješa Kuriru prenosimo u cijelosti.

"Poštovani, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi optužbama i pretnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sledeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmenili i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lepih i manje lepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost a preko prijatelja i poznanika moli i plače, sto je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljav veš. Te shodno tome da utvrdimo:

Ja nit sam fan,nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome gospodine Karleuša i gospođo Tošić krivce tražite među vama samima, ne kod mene. Kasno ste se setili patetike i spinovanja. Meni je jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu daljih optužbi. Za početak evo samo jednog dokaza svemu sto pričam. S' poštovanjem Ognjen Vranješ"

Saga na relaciji Jelena Karleuša - Ognjen Vranješ se nastavlja.  Prepucavanje dvoje poznatih poprimilo je novu dimenziju.

Nakon što je Vranješ putem Instagrama poslao poruku o njihovoj navodnoj vezi kao i fotografije, oglasila se i poznata pjevačica.

Ona je na Facebooku grubo izvrijeđala bh. reprezentativca, optuživši ga kako joj je slao cvijeće, a potom i fotografije spolovila, nakon čega joj je prijetio.

Karleuša ga je, između stalog, nazvala ''malim crvom'' i poručila kako je njegova karijera gotova.

Također, poručila je kako mu se smiju i ostale pjevačice kojima je slao slične poruke i fotografije, i na kraju rekla da mu je najbolje da se odmah ubije.

Kopirati