Sva naša ljeta

Vatra publici predstavila novi singl

Produkcija, mix i mastering djelo su najboljeg produkcijskog tima na ovim prostorima Jure Ferine i Pavla Miholjevića. Glazbu i tekst potpisuje Ivan Dečak
Lifestyle / Zabava | 28. 02. 2020. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"'Sva naša ljeta' svojevrsna je posveta djetinjstvu, vremenu koje nam tako brzo i nepovratno izmakne. Sada kada sam postao otac, gledam svoje klince kako drame prije odlaska u vrtić, zbog loše navučenih čarapa, prebrzog topljenja sladoleda, premalo pekmeza u krafnama, previše hrane u tanjuru... Znam da sam od njih bio tisuću puta gori, pa me sve to skupa nasmijava.

"Gledam ih kako rastu dok ja starim i pokušavam sve to nekako pretočiti u pjesme. 'Sva naša ljeta', upravo je jedna takva, progovara o prolaznosti i potrebi da se komadić djetinjstva i mladosti zauvijek zadrži", rekao je o pjesmi autor Ivan Dečak.

Video: Vatra - Sva naša ljeta

U snimanju pjesme su, uz bend, sudjelovali i Mladen Ilić Mlacka, jedan od najboljih perkusionista na ovim prostorima, te gudači Matej Milošev i Dean Melki, dok aranžman za gudače potpisuje maestro Frano Đurović koji u svoj bogati fundus od nedavno može upisati i orkestraciju Opere Industriale izvedene na nedavnom otvorenju EPK u Rijeci.

Produkcija, mix i mastering djelo su najboljeg produkcijskog tima na ovim prostorima Jure Ferine i Pavla Miholjevića. Glazbu i tekst potpisuje Ivan Dečak, navedeno je iz Dallas recordsa.

Video spot za pjesmu 'Sva naša ljeta' snimio je Radislav Jovanov Gonzo, a glavne uloge pripale su najboljim plesnim parovima na europskoj rang ljestvici u standardnim i latinoameričkim plesavima, državnim prvacima Hrvatske Karlu Ostružnjaku, Karli Ivaštinović, Mati Ostružnjaku i Hani Sorić iz plesnog kluba Academia.

Kopirati
Drag cursor here to close