Nova pjesma

Uskoro stiže 'Glava' od S.A.R.S.-a

"Nadam se da će vam se spot i pjesma dopasti :) Hvala puno na podršci! Lep pozdrav", poručuje Žarko Kovačević, frontmen grupe S.A.R.S.
Lifestyle / Zabava | 19. 11. 2019. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa S.A.R.S. novim spotom za singl 'Veruj mi' najavljuju sedmi po redu album pod nazivom 'Glava'.

Pjesma 'Veruj mi' je jako 'zarazna' i nekako osvaja na prvo slušanje. U lepršavi ritam pjesme potpuno se uklapa i vedar ljubavni tekst. Nema sumnje da će se mnogi zaljubiti u ovu pjesmu, baš kao što je slučaj sa čuvenom pjesmom 'Lutka' koja je i najveći hit ovog benda, piše Telegraf.

Pošto je pjesma na Youtube platformi puštena još tijekom ljetnih mjeseci, članovi grupe odlučili su da zaslužuje i ekranizaciju, tako da je u petak 15. studenog, svjetlost dana ugledao i spot.

"Nadam se da će vam se spot i pjesma dopasti :) Hvala puno na podršci! Lep pozdrav", poručuje Žarko Kovačević, frontmen grupe S.A.R.S.

Video: S.A.R.S. - Veruj mi

Na sedmom albumu po redu, pod nazivom 'Glava' nalazi se osam novih pjesama. "Odličan, hvala za spot", "Jako lijepo, baš paše uz pjesmu" - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Od prošlog albuma dogodile su se i neke promjene u bendu, a riječ je o sastavu. Tako je iz benda otišao bubnjar Tihomir Hinić, kao i Sanja Lalić koja je bila prateći vokal Žarku. Na njihovo mjesto stigli su 'neki novi klinci'.

Također, bend ne prestaje s koncertima, te tako 22.11. nastupaju u Zadru, 24.11. će održati koncert u Ljubljani, dok 30. studenog nastupaju u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close