Ljeto u Storiji ide dalje

U petak u Čapljinu stiže Nina Badrić

Nakon Nine Badrić, 26. srpnja, 30. srpnja nam dolazi urnebesna komedija Dame biraju i vjerujem da ćemo se svi zajedno lijepo nasmijati.
Lifestyle / Zabava | 21. 07. 2019. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto u Storiji se zahuktava. Kulturno-zabavna manifestacija koja je počela spektakularnim koncertom Petra Graše, ide dalje.

U petak, 26. srpnja, u Čapljinu stiže Nina Badrić.

Nina je jedna od najtraženijih izvođačica ovoga ljeta, a nakon nastupa u Čapljini, slijede ljetne pozornice diljem regije.
Evo prigode da se još jednom podsjetimo Nininih hitova poput Dani i godine, te Rekao si, koji su proteklih godina poharali vrhove top ljestvica, te ubrali mnoštvo nagrada poput one za hit godine.

Nina ima i novu pjesmu koja stiže baš u pravi tren i s kojom ponovno juriša na sam vrh glazbenih ljestvica – Volim te, volim, koju prati i novi spot, snimljen na Hvaru.

"Ovu pjesmu napisala sam još prije četiri godine i čekala je do sada 'u ladici'. Nakon pjesama 'Dani i godine' i 'Rekao si', čini mi se da je baš sada za nju pravo vrijeme da je ljudi čuju. Slavko Sobin bio je idealan odabir za spot jer nosi u sebi tu emociju i toplinu koja je bila potrebna za priču o kojoj pjesma govori. Priču o ljubavi koja ostaje i ima sretan kraj", rekla je Nina za hrvatske medije.

Stoga, ne propustite jednu od najčarobnijih priča ovoga ljeta, upoznajte ženu koja pjeva samo ljubav – Ninu Badrić, i osigurajte svoje mjesto na Ljetu u Storiji.

Nakon Nine Badrić, 26. srpnja, 30. srpnja nam dolazi urnebesna komedija Dame biraju i vjerujem da ćemo se svi zajedno lijepo nasmijati.

Slijede još brojna iznenađenja, među kojima i nekoliko hit imena za nastavak Ljeta u Storiji“, kaže Ivan Beno, organizator i inicijator manifestacije, čiji je cilj – postati tradicionalnom i obogatiti turističko-kulturnu ponudu juga Hercegovine u vrele ljetne dane.

Kopirati
Drag cursor here to close