Dvodnevna zabava

Stiže najspektakularnije Antivalentinovo

Kao posebno iznenađanje, ovaj retro tulum pojačat će, po mnogima kraljica devedesetih - Alka Vuica!
Lifestyle / Zabava | 03. 12. 2019. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Antivalentinovska' petica koja će se održati u petak 14.2. i subotu 15.2.2020., u Boćarskom domu u Zagrebu, bit će definitivno najluđe izdanje tradicionalnog festivala koji u mjesecu zaljubljenih svake godine željno iščekuju svi koji žele dobar provod i pravu feštu ove godine pod sloganom - 'Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje!'

Dvije večeri, odlični izvođači, totalno drukčiji glazbeni program i posebna iznenađenja koja nam iz godine u godinu marljivo pripremaju idejni začetnici Let 3, garantiraju fenomenalan tulum koji se niti ovaj put jednostavno ne smije propustiti, navodi se iz Dallas recordsa.

Prva večer u znaku je cro-dance zvuka devedesetih, vječnih hitova osamedesetih i zarazno plesne glazbe, a uz već najavljene 'Neki to vole vruće' i 'Kuzma & Shaka Zulu', pozornicom će zavladati vodeća imena ove glazbene ere - I. Bee, Minea i Ella. Uz plesne ritmove nekih od njihovih najvećih hitova kao što su 'Šumica', 'Good boy', 'Vrapci i komarci', 'Hajde da ludujemo' i brojne druge, užarit će atmosferu i pripremiti podij za još plesanja jer line up još nije gotov – antivalentinovskom petku pridružuje se i rasplesani DJ Kneža koji će vas dodatno prodrmati apsolutnim trash hitovima devedesetih!

Kao posebno iznenađanje, ovaj retro tulum pojačat će, po mnogima kraljica devedesetih - Alka Vuica! Svojim će osebujnim glasom i nastupom začiniti i upotpuniti večer mega hitovima kao što su 'Laži me', 'Alkatraz', 'Varalica', 'Otkad te nema', 'Ej šta mi radiš', a da joj je posebna čast upriličiti ovo događanje i sama priznaje: "Cijeli svoj život vodim se ljubavlju o čemu sam napisala i veliki broj pjesama, sa sretnim ili nesretnim završetkom. Vidim da se u posljednje vrijeme publika vraća dobrim starim pjesmama, tako da za 'AntiValentinovo' najavljujem odličan tulum".

Jedna i jedinstvena Alka Vuica i dalje vrlo aktivno nastupa i oduševljava svojim glazbenim repertoarom, a nakon 'AntiValentinova' spremna je i za dugoočekivani solistički koncert u Zagrebu.

Subotnji line up donosi žeštoke rock & punk zvukove, a uz headlinere Let 3 i njihove goste, te već najavljene 'Paraf' i M.O.R.T., line up-u se pridružuju koprivničko-varaždinski 'Overflow', koji su nedavno najavili svoj come back nakon 6 godina stanke i predstavili tri nova singla 'From My Lips', 'Dim' i 'Words' (kojima najavljuju svoj novi album), a na 'AntiValentinovo' dolaze živahniji nego ikad, poručuje Goran Živković Žika: "Stvarati glazbu je zabavno, snimati glazbu je uzbudljivo, ali svirati glazbu uživo pred publikom je živjeti život u potpunosti. 'AntiValentinovo', dolazimo ti živahniji nego ikad. Vrijeme je da se vidimo i oznojimo zajedno".

Uz dečke iz 'Overflowa', na 'AntiValentinovo' stižu još jedni podravski dečki – pršteći, energični i iskreni 'Ogenj', celtic punk bend koje mnogi smatraju hrvatskom verzijom 'Flogging Molly'. Balade, poskočice, poguranci, doskočice, zborna pjevanja, prštenje energije, znoj i suze dio su svakog performansa benda kojeg čine veliki zaljubljenici u glazbu koji će nam na petom 'AntiValentinovu' donijeti vesele pjesmuljke, kojima će zajedno sa svim ljubiteljima ovog festivala, slaviti život i sve oko njega!

Kopirati
Drag cursor here to close