Na istom mjestu

Regija: Čola rasprodao četiri koncerta zaredom, zakazan i peti

Dva beogradska koncerta već su održana krajem studenog, a ostali koncerti su 13., 14. i 27. prosinca.
Lifestyle / Zabava | 05. 12. 2019. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih tjedana Zdravko Čolić zaokuplja pažnju medija u regiji. Popularni Čola zakazao je i peti koncert u beogradskoj Areni. Interesovanje za njegove spektakle ne prestaje, a karte za četiri nastupa u najvećoj dvorani na Balkanu planule su neviđenom brzinom.

Čolić je od početka svoje karijere bio apsolutni rekorder u broju koncerata, prodatih albuma i hitova, od kojih neki žive već pola stoljeća, tako da će sigurno vrlo brzo nestati i karata za peti spektakl koji je zakazan za 27. prosinac.

Na prva dva koncerta velike glazbene zvijezde, u Beograd su stigli fanovi iz cijele Srbije, ali i Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske... I brojne kolege, ali i poznate osobe iz kulturnog i javnog života, te svijeta sporta imale su samo riječi hvale za ove nastupe u režiji Čolića.

U njegovim koncertima tako su uživali Neda Ukraden, Zvonimir Đukić Đule, Jelena Kostov, Aleksandar Milić Mili sa suprugom Ninom, Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Dušan Duda Ivković, Čedomir Jovanović sa suprugom, Dragan Kićanović, nekadašnja manekenka Bojana Rajić, Safet Srna, lider 'Cult banda' koji čine odlični glazbenici porijeklom iz BiH i Srbije, Zorana Mihajlović...

Dva beogradska koncerta već su održana krajem studenog, a ostali koncerti su 13., 14. i 27. prosinca.

I u 2020. godini popularni Čola nastavit će puniti dvorane širom svijeta. Tako su iz njegovog menadžmenta fanove u Kanadi obavijestili da će na proljeće održati dva velika koncerta u Torontu (10. travanj) i Vancouveru (11. travanj). Sa publikom u Nizozemskoj, Čolić je zakazao druženje 13. lipnja. Tada će fenomenalni pjevač održati koncert u Koninklijk Theater Carréu u Amsterdamu, u organizaciji agencije Kaponi, a za ovaj spektakl ostao je još mali broj karata.

Kopirati
Drag cursor here to close