Nadolazeći koncert

Osvojite ulaznicu za koncert EKV

Mostarski koncert 'In memoriam of EKV' će se održati 23.11. u OKC 'Abrašević' s početkom od 21:30 sati.
Lifestyle / Zabava | 16. 11. 2019. u 10:56 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslije prošlogodisnjeg izostanka, zbog prometne nesreće, živ i zdrav u bend 'In memoriam of EKV' se vraća Nemanja — vokal i gitarista. In Memoriam of EKV je način da lijepa sjećanja sačuvamo od zaborava.

Koncertima će obilježiti dvadeset šestu godišnjicu od prerane Milanove smrti i to koncertima sa bivšim članovima EKV. EKV je definitivno obilježio 80-e, bili su jedan od najutjecajnijih i najpopularnijih bendova bivše države, a danas se njihova glazba s pravom smatra obaveznom lektirom.

Milan, Bojan i Magi ostaju jedinstveni i nezamjenjivi, no ono što ćete imati priliku čuti u Zenici, Sarajevu, Mostaru i Tuzli, ekipa je koja je, na njihovu sreću, imala priliku osjetiti originalni dah EKV-a.

Mostarski koncert 'In memoriam of EKV' će se održati 23.11. u OKC 'Abrašević' s početkom od 21:30 sati. Pretprodaja ulaznica vrši se u trafici na Rondou.

U suradnji sa organizatorom koncerta, Kućom muzike i zabave 'Panta rhei' iz Sarajeva, Bljesak.info će nagraditi pet čitatelja sa po jednom ulaznicom za ovaj koncert. Svoje ime i prezime pošaljite na mail [email protected] najkasnije do nedjelje 17.11. u podne uz obaveznu naznaku 'EKV'. Dobitnici će putem maila biti obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close