Digitalno nebo

Novi singl Psihomodo popa

Album 'Digitalno nebo' sniman je u Lemon production studiju, a pjesme 'Sve će biti u redu' i 'Ona me ne voli' snimljene su u RSL studiju (Novo Mesto) sa Steveom Albinijem
Lifestyle / Zabava | 13. 11. 2019. u 07:15 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Psihomodo pop predstavlja četvrti po redu, ujedno i naslovni singl s albuma 'Digitalno nebo'. Novom singlu prethode uspješnice 'Ako želiš biti moja', 'Sve će biti u redu' i 'Deja vu', a novi album 'Digitalno nebo' stiže pet godina nakon objavljenog 'Ćiribu Ćiriba'.

Na novom albumu, čiju produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, naći će se ukupno 16 pjesama, od čega 11 novih, a na albumu će se naći i obrada 'Narodne pjesme' legendarnih Parafa. Album je Psihomodo Pop posvetio prerano preminulom Tigranu, koji je bubanj odsvirao na sedam pjesama s novog albuma.

Video: Psihomodo pop - Digitalno nebo

Album 'Digitalno nebo' sniman je u Lemon production studiju, a pjesme 'Sve će biti u redu' i 'Ona me ne voli' snimljene su u RSL studiju (Novo Mesto) sa Steveom Albinijem, poznatim svjetskim producentom i snimateljem koji je snimao između ostalog i Led Zeppeline i Nirvanu, navodi se iz Dallas recordsa.

Kopirati
Drag cursor here to close