Anđeo iz Osijeka

Mia Dimšić raspjevala i rasplesala Mostarce

Mia Dimšić, trenutno je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i svakako najveće muzičke senzacije posljednjih godina u Hrvatskoj.
Lifestyle / Zabava | 25. 02. 2018. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutno najpopularnija pjevačica i kantautorica u Hrvatskoj, Mia Dimšić nastupila je u Mostaru i svojim novim/starim pjesmama raspjevala i rasplesala, nažalost u malom broju, Mostarske i Mostarce.

Premijeru su otvorile djevojčice iz športskog plesnog kluba Zrinjski koreografijom inspiriranom glazbom iz pjesme 'Život nije siv'

O mladoj Osječanki s razlogom se toliko govori.

U prosincu je dobila i priznanje ženskog izvođača godine za pjesmu "Bezimeni" Hrvatske diskografske udruge.

Mia je uzdrmala glazbenu scenu svojim prvijencem pjesmom "Život nije siv", a otkriva da je ona nastala jedne nedjelje kada je imala razmiricu s majkom.

"Pitala me hoću li biti sretna u glazbi. Oba roditelja u početku su bila skeptična, hoću li od toga moći živjeti i hoće li me to učiniti sretnom. I tako je došla ideja za prvi stih pjesme. Tada sam shvatila da mogu biti što jesam i da sama mogu pronaći svoj put", kaže Mia.

Na prvi dan proljeća 2017. godine objavljen je debitantski studijski album Život nije siv.

U idućih nekoliko tjedana dominirao je top-listama najprodavanijih albuma, a svi ti diskografski uspjesi donose Miji i lijepa priznanja; posebno se ističu četiri nominacije za nagradu Porin te naposljetku i osvojeni Porin u kategoriji za najbolji videobroj, zatim nagrada Hrvatske diskografske udruge za Najboljeg novog izvođača 2016., nagrada televizije CMC za najbolju izvođačicu 2016. godine i nagrada Moj prvi Music pub – Pjevačica 2016. emisije Music pub Zlatka Turkalja Drugog programa Hrvatskoga radija.

Izuzetno uspješnu 2017. godinu Mia je završila svojim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Kopirati
Drag cursor here to close