Zbog tebe ne spavam, zbog tebe se nerviram ....

Karleuša zove Vučića u pomoć, Kurir objavio lascivne SMS poruke

Srpski Kurir je u srijedu objavio, kako tvrde, lascivne sadržaje, uključujući poruke seksualne konotacije između pjevačice i nogometaša.
Lifestyle / Zabava | 16. 01. 2019. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski mediji u ponedjeljak su objavili eksplicitne fotografije na kojima je, kako tvrde, Jelena Karleuša (40) te time pokrenuli priču da pjevačica vara supruga nogometaša Duška Tošića (33) i to s reprezentativcem Bosne i Hercegovine, Ognjenom Vranješom (29).

Kako glazbenica više ne može zaustaviti zle komentare na svoj račun, za pomoć se obratila srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću (48).

Na Twitteru mu je napisala da spriječi histeriju oko navodnih fotografija na kojima se nalazi, i to prvenstveno zbog njene djece.

Srpski Kurir je u srijedu objavio, kako tvrde, lascivne sadržaje, uključujući poruke seksualne konotacije između pjevačice i nogometaša.

S druge strane, ona tvrdi da Ognjena voli, pa mu detaljno objašnjava što bi voljela da mu radi u krevetu.

"Najsrećnija sam bila kada si me vozio. Kad smo se šetali, kada smo se držali za ruke. Kad smo išli u šoping, kad smo se slikali, kad sam skakutala pored tebe bosa i srećna. Ja ne znam šta da radim", napisala mu je navodno Karleuša.

Kopirati
Drag cursor here to close