Traktor i bicikl

Francuska: Poginula missica

Osim što je sudjelovala u izborima ljepote, Rolland je bila dobrovoljna vatrogaskinja u svom gradu.
Lifestyle / Zabava | 01. 05. 2019. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuska misica i dobrovoljna vatrogaskinja poginula je nakon što ju je prošli tjedan pregazio traktor s prikolicom dok je vozila bicikl, piše Index.

Morgane Rolland (22) prošlog je tjedna biciklirala s prijateljem na maloj seoskoj cesti u Loireu kad je skrenula kako bi izbjegla automobil i zabila se ravno u poljoprivredno vozilo, izvijestio je 'Le Figaro'.

Bicikl mlade kraljice ljepote zaglavio se između traktora i prikolice pune drva i ona je završila ispod vozila, navodi se u izvještaju. Helikopterom je odmah prevezena u bolnicu, no proglašena je mrtvom odmah po dolasku.

U emotivnoj objavi Sylvie Tellier, direktorica organizacije Miss France, odala je počast Rolland te izrazila sućut njezinim roditeljima i zaručniku. "Kada sudbina ukrade život mladoj ženi od 22 godine, možemo biti uzdrmani tragedijom", napisala je Tellier na Instagramu. "Sretno putovanje do zemlje anđela, lijepa Morgane".

Osim što je sudjelovala u izborima ljepote, Rolland je bila dobrovoljna vatrogaskinja u svom gradu.

Bila je drugoplasirana na natjecanju za Miss Loire 2017. i sudjelovala je na natjecanju za 2018. Da je pobijedila, natjecala bi se za Miss Francuske. Prijatelj s kojim je vozila bicikl i vozač traktora nisu ozlijeđeni, no bili su jako uzdrmani i šokirani.

Kopirati
Drag cursor here to close