Ti meni ništa

Edo Maajka obradovao fanove novim singlom

"To je jedna punokrvna, antiratna pjesma u ova vremena kad se globalno potiče na predrasude i sukobe, mislim da će biti jedna od trajnijih pjesama koje sam napravio. Naježim se uvijek kada ju izvodim", kaže o pjesmi Edo Maajka.
Lifestyle / Zabava | 04. 10. 2018. u 23:08 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbeni umjetnik Edo Maajka publici se predstavlja drugim singlom s novog albuma 'Put u plus'. Riječ je o pjesmi 'Ti meni ništa', svojevrsnoj antiratnoj himni koja nosi univerzalnu poruku prosvjeda protiv nasilja i ratnih sukoba.

"Mislim da je ovo jedna od mojih najboljih pjesama, zadovoljan sam u potpunosti s tom skladbom. Imao sam text i temu, bez refrena, ali s onim zadnjim 'Hajde da ja tebe udarim, a ti meni ništa'. Zapravo, sve je krenulo od te rečenice, imao sam neke skice koje sam radio kod Kooladea, ali nisam bio zadovoljan versovima i htio sam da pjesma završi s tim chantanjem.

Tražio sam s Yogijem neki etno gitarski dio, na to je uletio Mario s bass dionicom i to je bila njihova totalna igra. Mirsad s koračnicom na bubnju, baš je dobro ispalo. Čipkice su emotivno obojale pjesmu, ta neka muka i plakanje, materinsko, to je uvijek posljedica svakog sukoba i taj krik jako dugo traje, od rata do rata.

Video: Edo Maajka - Ti meni ništa

To je jedna punokrvna, antiratna pjesma u ova vremena kad se globalno potiče na predrasude i sukobe, mislim da će biti jedna od trajnijih pjesama koje sam napravio. Naježim se uvijek kada ju izvodim", kaže o pjesmi Edo Maajka.

Pjesma je snimljena u studiju 'Morris' u Zagrebu, a producent pjesme je sam Edo Maajka koji se ovim albumom, po prvi puta, publici predstavlja kao glazbeni producent. Na pjesmi su sudjelovali članovi Edinog benda: Mirsad Dalipi (bubanj), Mario Rašić (bass), Yogi Lonich (gitara), Toni Starešinić (synth). Svoj umjetnički obol dale su i članice zbora 'Čipkice', a sve je miksao i masterirao Miro Vidović.

Novim albumom 'Put u plus', Edo Maajka predstavlja svoj žešći zvuk koji je kombinacija vrsnog repanja i čvrstih gitarskih riffova, zvuk je to odličnog rock and rolla čime ovaj proslavljeni hip-hoper širi područje svojeg glazbenog utjecaja. U tom smislu možemo očekivati i nove poklonike njegova zvuka.

Kopirati
Drag cursor here to close