Pjesmica i crtež

Djevojčica iz Sarajeva pisala engleskoj kraljici, iznenadio je odgovor

"Bila sam toliko sretna, trčala sam, skakala", objasnila je Asya kako se osjećala kada je nakon nekoliko mjeseci napokon dobila odgovor s kraljevskog dvora.
Lifestyle / Zabava | 17. 09. 2019. u 19:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je pogledala crtani "Korgi: Kraljevski pas velikog srca" o ljubimcima britanske kraljice, djevojčica Asya Isović iz Sarajeva odlučila je kraljici Elizabethi poslati razglednicu, pjesmicu i crtež. No ostala je iznenađena kada je stigao odgovor iz Velike Britanije.

"Draga Asya, kraljica je htjela da ti zahvalim na ručno rađenoj razglednici, pjesmici i prekrasnim crtežima koje si poslala Njenom Veličanstvu. Iako ti nije mogla osobno odgovoriti, kraljicu je dirnula tvoja pažnja te veoma cijeni vrijeme i trud koji si uložila u razglednicu i poklone.

Video: Djevojčica Asya pisala engleskoj kraljici

Ja ti želim još jednom zahvaliti na vremenu koje si uložila i želim ti sve najbolje u budućnosti", stoji u odgovoru iz kraljičinog ljetnikovca Balmoral Castlea, a prenosi radio Sarajevo.

Pismo je uokvirila te će ga zasigurno čuvati čitavog života. "Bila sam toliko sretna, trčala sam, skakala", objasnila je Asya kako se osjećala kada je nakon nekoliko mjeseci napokon dobila odgovor s kraljevskog dvora.

Kopirati
Drag cursor here to close