Hrvatska glazbena senzacija

Bljesak.info vas vodi za koncert Mie Dimšić

Prošlu godinu zatvorila je samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj dvorani ''Vatroslav Lisinski'' u Zagrebu, a ove 2018. okušat će se u BiH petodnevnom turnejom.
Lifestyle / Zabava | 12. 02. 2018. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Mia Dimšić u sklopu svoje prve inozemne turneje stiže u Bosnu i Hercegovinu, a 25. veljače stiže i u Mostar.

Trenutno je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i svakako najveća glazbena senzacija posljednjih godina u Hrvatskoj. U vrlo kratkom vremenu Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa.

Inače, Mia je dobitnica brojnih glazbenih nagrada poput nagrade ''Porin'', nagrade za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanja ''Zlatna ploča'' za najprodavaniji album u Hrvatskoj, te dobitnica nagrade ''Zlatni val'' za pjesmu ''Život nije siv'' a i pobjednica je 57. Splitskog festivala s pjesmom ''Sunce, oblak, vjetar''.

Video: Mia - Život nije siv


Prošlu godinu zatvorila je samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj dvorani ''Vatroslav Lisinski'' u Zagrebu, a ove 2018. okušat će se u BiH petodnevnom turnejom.

Na naše pitanje zašto je baš BiH odabrala za premijernu turneju izvan Hrvatske, Mia odgovara: ''Osjetila sam da je vrijeme izaći iz domovine, zovu me i u Srbiju, u dijasporu, na druge kontinente... Kao ratno slavonsko dijete nisam dvojila, uzbuđena sam, ponosna i zahvalna, i veselim se susretu sa susjedima u Bosni i Hercegovini. Zaista nemamo pojma hoće li me gledati 5 ili 500 ljudi po koncertu, nikakvi parametri ne postoje pa realno ništa ne mogu očekivati.''

Video: Mia - Bezimeni

Ako još niste čuli za kantautoricu imena Mia Dimšić, njene milozvučne, radiofonične, eterične pjesme niste mogli, a Miin talent prepoznale su imena poput Miše Kovača, Thompsona, Severine, Jelene Rozga.

Mia će s bendom u punom sastavu gostovati u našoj državi ovim redom:

srijeda 21. 2. klub Rudi, Banja Luka
četvrtak 22. 2. klub Palma/ Dom mladih, Tuzla
petak 23. 2. Staropozorište, Zenica
subota 24. 2. klub Cinema Sloga, Sarajevo
nedelja 25. 2. OKC Abrašević, Mostar

Svoje ulaznice možete nabaviti preko sustava www.kupikartu.ba i njihovim prodajnim mjestima. Cijene ulaznica se kreću za samo 10 KM do 12. veljače, a nakon toga cijena je 15 KM, te na dan koncerta 20 KM.  

Detalje možete načina fb stranici organizatora

Kako do ulaznica?

Portal Bljesak.info vas daruje sa 2x5 ulaznica za njezin mostarski koncert, koji će se održati 25. 2. u OKC Abraševiću.

Potrebno je na [email protected] zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, kontakt telefon) poslati odgovor na pitanje: ''Iz kojeg grada dolazi pjevačica Mia Dimšić?''. 

Kopirati
Drag cursor here to close