Sijeva intima

Afera s golom Karleušom: Oglasili se Duško Tošić i majka Ognjena Vranješa

Jelena je na putu za Kinu, gdje će se pridružiti suprugu koji od prošle godine nastupa za kineskog prvoligaša Guangzhou R&F.
Lifestyle / Zabava | 15. 01. 2019. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski mediji u ponedjeljak su objavili eksplicitne fotografije na kojima je, kako tvrde, Jelena Karleuša (40) te time pokrenuli priču da pjevačica vara supruga nogometaša Duška Tošića (33) i to s reprezentativcem Bosne i Hercegovine, Ognjenom Vranješom (29).

Jelena je javno iznijela čak i najintimnije stvari kako bi opovrgnula tvrdnje nogometaša Ognjena Vranješa (29) da je na golim fotografijama koje je plasirao u javnost navodno ona.

"Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski spolni organ nemaju veze s mojim. A evo otkrit ću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam madež na tom mjestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost, primorana sam ovakvu intimu dijeliti s vama", napisala je Karleuša na društvenim mrežama.

Uz sve ovo, Jelena je objavila fotografiju muškog spolnog organa za kojega tvrdi da je Vranješov. Nije njoj bila upućena fotografija već, kaže pjevačica, njezinoj prijateljici.

Dok se Jelena pokušava izvući iz nezgodne situacije u kojoj se našla s nogometašima, iz Kine se javio njezin suprug Duško.

"Što da kažem. Bit ćemo još jači, a govna neka kenjaju", izjavio je Tošić za Kurir.

Jelena je na putu za Kinu, gdje će se pridružiti suprugu koji od prošle godine nastupa za kineskog prvoligaša Guangzhou R&F.

O cijeloj aferi oglasio se i Vranješ, koji u priopćenju tvrdi da su on i njegova obitelj izloženi torturi, optužbama i prijetnjama od strane Karleuše i Tošića, koji su spremni na sve.

"Nije mi ugodno. Uopće ne želim komentirati je li točno ili nije. Jel' moj sin nekoga ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebala je voditi računa o tome. Treba li ja voditi računa o nečijim postupcima, ne razumijem? I moj susjed preko puta mene isto to radi. Je li to princ Charles, Jelena ili netko drugi, kao da me briga", rekla je za srpski Blic majka Vranješ.

Srpski Kurir objavio je i video u kojima se njih dvoje vide u romantičnoj šetnji atenskom Akropolom.

Kopirati
Drag cursor here to close