Advent i Nova godina

Mostar traži zabavljače

Traže se zabavni programi koji će se odvijati u okviru manifestacije Advent u Mostaru i za doček Nove godine na otvorenom u razdoblju od 15.12.2021. do 2.1.2022.
Lifestyle / Zabava | 14. 10. 2021. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar objavio je javni poziv za ''iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru 2021. i doček Nove 2022. na otvorenom''.

Kako je navedeno, traže se zabavni programi koji će se odvijati u okviru manifestacije Advent u Mostaru i za doček Nove godine na otvorenom u razdoblju od 15.12.2021. do 2.1.2022.

''Programe želimo sukreirati uz sudjelovanje građana pa pozivamo ustanove, udruge i  pojedince da predlože programe  koji će uključivati kulturne, umjetničke, obrazovne, zabavne, animacijske i druge slične aktivnosti pogodne za najširu publiku, djecu i/ili odrasle, i za izvođenje na otvorenom'', objavio je Grad.

Sve prispjele prijedloge vrednovat će Služba za kulturu Grada Mostara te MC Pavarotti i Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače u svojstvu producenata i organizatora događaja.

Video: Doček 2019. u Mostaru

Sva dodatna pojašnjenja o pojedinostima Poziva mogu se dobiti putem elektronske pošte [email protected] na koju se i vrše prijave programa.

Podsjećamo, pisali smo kako je imenovano Povjerenstvo koje će raditi na ovom programu,  kako je potvrđeno za Bljesak.info, nosit će naziv Advent 2021.

''Umjesto dosadašnjeg Zimskog grada, ovu godinu idemo s nazivom Advent 2021. Trenutno pregovaramo oko lokacija, a u planu je da to bude park i jedan dio šetnice. No to su još uvijek radne verzije koje su podložne izmjenama'', rečeno je za Bljesak.info iz Gradske uprave.

Za sada je ideja da lokacija programa bude park Zrinjevac.

Također, rečeno nam je kako se, barem za sada, ne razmišlja o zvučnim imenima za doček Nove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close