Idealne mame

Supermame su rođene u ovim horoskopskim znakovima

Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima najvjerojatnije će biti supermame.
Lifestyle / Obitelj | 15. 01. 2019. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Vi poznajete barem jednu takvu mamu. Peče kolače, kuha, ima uredan dom, glača odjeću, uvijek je dotjerana i nasmijana. Pitate se kako joj to polazi za rukom? Možda je iznimno dobro organizirana, a možda je za sve zaslužan njen horoskopski znak.

Astrologinja Tara Vogel otkrila je da upravo horoskopski znak utječe na roditeljstvo u nekom segmentu. Primjerice, Ribe su kreativne pa će najčešće zanimljivim idejama zabavljati djecu, dok će roditelj rođen u znaku Ovna u djeci poticati natjecateljski duh. 

Postoji pet horoskopskih znakova kojima će vjerojatno sve polaziti za rukom kada je u pitanju roditeljstvo. Mame rođene u ovim horoskopskim znakovima najčešće nazivaju supermamama.

1. Djevica

Djevice su poznati perfekcionisti. Jednom kada nešto naume napraviti, to će doista i učiniti, i to na najbolji mogući način. Sve u njihovom životu mora biti uredno pa ne čudi da im je većinu vremena takva kuća. Isto vrijedi i za hranu.

“Djevicama je na prvom mjestu zdravlje, a hrana im je važna. Nemojte se iznenaditi ako imaju tablice s unaprijed razrađenim jelovnicima za sve dane”, kaže Vogel.

2. Rak

Svijet mama rođenih u znaku Raka potpuno se vrti oko djece, piše Baby Center. Ove mame posvetit će se domaćim zadaćama i organizaciji rođendanskih proslava.

“Rak njeguje hranom”, kaže Vogel, pa se može očekivati da će i biti posvećene pripremi obroka od nule, a izbjegavati kupnju gotove dječje hrane.

3. Ribe

“Majke Ribe su jako kreativne”, tvrdi Vogel. Te mame se bude u zoru kako bi djeci pripremile ukusne palačinke, a vjerojatno imaju i prostoriju u stanu posvećenu umjetničkim i zanatskim projektima i vjerojatno sve slobodno vrijeme provode u njoj sa svojom djecom.

Međutim, Vogel upozorava, da je riječ o vodenom znaku koji može i pretjerati pa je potrebno pripaziti da djetetu ne postanu u nekom trenutku prenaporne, piše Index.hr.

4. Ovan

Majke rođene u znaku Ovna vole originalnost. One će se uvijek okušati u jedinstvenim projektima, a vodi ih energija da budu najbolje.

“Ovnom vlada Mars pa se samo žele natjecati”, pojašnjava Vogel. 

Ako vaše dijete ima prijatelja koji svake godine osvaja nagradu za najbolji fašnički kostim, vjerojatno ima mamu u znaku Ovna.

5. Lav

“Lav je u srcu veliko dijete. Toliko su ponosni na svoju djecu jer su ona zapravo odraz njih samih”, poručuje Vogel.

Osobe rođene u znaku Lava su kreativne i vođe, a kada sve te osobine stavite na hrpu, dobivate majku koja je glavna i uvijek razmišlja o novim idejama za pomoć zajednici ili donosi zadivljujuće kolače koje je sama pripremila na dječje zabave.

Kopirati
Drag cursor here to close