1000 poklona – 1000 dobrih djela

World Vision BiH i Bingo podijelit će 1000 paketića djeci

World Vision BiH i Bingo podijelit će 1000 paketića djeci koja drugačije ne bi mogla primiti poklon!
Lifestyle / Obitelj | 12. 12. 2019. u 12:02 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susret praznicima, ovog prosinca, nevladina organizacija World Vision BiH i kompanija Bingo poklanjaju 1000 paketića najranjivijoj djeci u BiH.  Kao i prethodne godine, kupci mogu sudjelovati u ovoj kampanji, jer kupovinom paketića u Bingu direktno doniraju za najranjiviju djecu. Kampanja ''1000 poklona-1000 dobrih djela'' traje od 12. do 24. prosinca 2019. godine.

Podjeli paketića World Vision u BiH donosi dodatnu dimenziju, naime, 1000 djece u dvanaest zajednica prisustvovat će interaktivnom igrokazu na temu suosjećanja i istinskog značaja darivanja, tijekom kojeg će donijeti po jednu dobru novogodišnju odluku, napisati je na karticu i sa Djedom Mrazom razmijeniti karticu sa odlukom, za poklon. Svako dijete koje primi poklon donijet će vlastitu odluku da učini jedno dobro djelo ili malu uslugu za osobu koju najviše voli ili kome smatra da je potrebno.

Cilj podjele paketića je najranjivijoj djeci u BiH pokloniti jedan poseban dan i učiniti da njihovi praznici budu jednako radosni kao i praznici njihovih imućnijih vršnjaka, te im pružiti priliku da i oni, svojom malom gestom, usreće nekoga koga vole.

''25 godina, World Vision u BiH radi sa ranjivom djecom i njihovim obiteljima, zbog čega smo svjesni da su čovjekoljublje i darivanje izvor radosti i zadovoljstva. Djeca koja žive u teškim uvjetima rijetko primaju poklone, i još rjeđe poklanjaju, te smo odlučili pružiti im priliku da, malom gestom, pomognu nekome u svojoj okolini i na taj način pokažu da postoji mnogo vrsta darivanja'', rekla je Larisa Klepac, direktorica programa organizacije World Vision u BiH.

''Prošle godine smo sa World Visionom otkrili novi prostor za naš humanitarni rad. Kroz prazničnu kampanju smo i ove godine odlučili donirati paketiće najranjivijoj djeci, ali i ovoga puta zajedno sa našim kupcima. Kupovinom bilo kojeg paketića sa likom naših zaštitnih likova Bingosa, kupci sudjeluju u kampanji. Sretni smo što ćemo kroz ovu humanitarnu turneju izmamiti osmijehe dječici koja su slabijeg socijalnog statusa i pokloniti paketić koji svako dijete željno iščekuje'', rekla je Tatjana Paunoski, PR kompanije Bingo.

1000 djece učinit će tisuću jednostavnih dobrih djela za ljude u svojoj okolini, kao što je pomoć prijatelju oko zadaće, pomoć ukućanima oko kućanskih poslova ili neku drugu vrstu male, ali potrebne usluge.

Donesite i vi najjednostavniju novogodišnju odluku – kupovinom paketića u Bingu doprinosite da ranjiva djeca širom BiH provedu sretnije praznike!

Kopirati
Drag cursor here to close