Stariji brat, starija sestra

Uz sretno dijete, sretne su i planete!

Kroz ovu kampanju, volonteri i volonterke Fondacije su izradili promotivne bedževe, cekere, majice i maske koji oslikavaju druženja volontera/ki i djece.
Lifestyle / Obitelj | 09. 12. 2020. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Volonteri i volonterke Fondacije Stariji brat, starija sestra pripremili su kreativnu kampanju pod nazivom "Porasti svijete u(z) sretno dijete" koja ima za cilj osigurati novčana sredstava kako bi se druženja djece i volontera/volonterki nastavila i ovaj projektni ciklus, i kako bi omogućili druženja za nove parove, kako u Sarajevu tako i u drugim gradovima u kojima se trenutno implementira projekt.

Pored toga, ovom kampanjom nastoje potaknuti širu javnost na filantropska djelovanja i podršku volonterizmu mladih.

Kroz ovu kampanju, volonteri i volonterke Fondacije su izradili promotivne bedževe, cekere, majice i maske koji oslikavaju druženja volontera/ki i djece.

Trenutno je u program Stariji brat, starija sestra uključeno 110 djece i isto toliko volontera u 6 gradova u BiH.

Kroz prijateljski odnos volontera i djeteta ojačane su socijalne vještine djece, povećan je uspjeh u školi, ali i vannastavnim aktivnostima.

Djeca kroz ovaj projekt imaju priliku posjetiti kino, kazalište, razne sportske i kulturne događaje koje si inače ne mogu priuštiti.

Stoga ovom prilikom iz Fondacije pozivaju sve kompanije, organizacije, institucije, ali i zainteresirane pojedince da podrže druženja volontera/ki i djece donacijom u Fond Stariji brat, starija sestra.

Više informacija o samoj kampanji i radu Fondacije Stariji brat, starija sestra potražite na mentorstvo.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close