Drugi put u Mostaru

Trudnice, prijavite se na edukativno predavanje

Edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje'' održat će se drugi put u Mostaru, u hotelu Mepas, u dvorani Princess.
Lifestyle / Obitelj | 18. 01. 2019. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje'' održat će se drugi put u Mostaru, u hotelu Mepas, u dvorani Princess.

Program će početi u 17 sati, a trudnice očekuju zanimljiva predavanja i prezentacije, vrijedni pokloni i nagrade sponzora i partnera projekta, te mogućnost direktne komunikacije sa doktorima i predstavnicama brendova.

Glavnu nagradu, jastuk za dojenje, osigurala je kompanija Farmaduks iz Posušja, inače jedan od sponzora druženja. Pored toga, tu su i ostali vrijedni pokloni koje su osigurali sponzori i partneri, a koji će biti od velike pomoći svakoj trudnici.

Na dan druženja svaka trudnica na dar dobiva i poklon kupon -50% na ginekološki pregled i trudnički paket laboratorijskih nalaza, te -30% na Srebrenu zdravstvenu karticu Poliklinike Vitalis. Kompanija Sfera daruje časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Sponzori projekta su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Milupa, A-Twin sa proizvodom Child Life, Sebamed, Solgar, Farmaduks sa proizvodom MAM, Berlin Chemie sa proizvodima Anaftin Baby i Espumisan L, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Tosama sa proizvodima To.To., El Pharma sa proizvodom Femibion.

Partneri: Medimpex sa proizvodom Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodom Hamanek, Nectar sa proizvodom Frutek, Pharma S sa proizvodom Pro Balans Baby i PrenataS i Nobel.

Predavači i teme:

  1. Dr.med. specijalist ginekologije i opstetricije, Dejan Tirić; Tema: "Porod"
  2. Marijana Zubac, mag.ing.techn.aliment; Tema: ''Zanimljivosti o pravilnoj prehrani trudnica''
  3. Dr.Ana Šimić Dugandžić, ginekolog, SKB Mostar, ispred kompanije El Pharma; Tema:"Uloga vitaminsko-mineralne suplementacije prije, tokom i nakon trudnoće"
  4. Mr.ph Aida Mauro Jensen, KAM Pharma u kompaniji Orbico & Brand ambasador za Sebamed; Tema: "Sebamed Baby, najbolja zaštita od prvog dana"
  5. Maida Agić, supervizor trade marketinga, kompanija Pampers; Tema: "Prednost korištenja pelena u formi gaćica"
  6. Suzana Toplić Berberović, stručna saradnica za program medicine, ispred kompanije Tosama; Tema: "Tosamini produkti To.To."

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj. Projekt organizira mostarska kompanija Sfera d.o.o. u suradnji s Poliklinikom Vitalis.

Inače, projekt se održava kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close