Izazvala burne reakcije

Trudnica pozirala s više od 20 tisuća pčela na svom trbuhu

Lifestyle / Obitelj | 06. 09. 2017. u 08:36 A.M.
Kopirati

Emily Mueller iz Ohia mama je troje mališana, a u studenom ove godine ostvarit će se u majčinskoj ulozi po četvrti put. Kako bi napravila uspomenu na svoju četvrtu trudnoću, Emily je nedavno napravila nekoliko fotografija i to uz pomoć više od 20 tisuća pčela, piše BoredPanda.

Naime, Emily i njen suprug vlasnici su Mueller Honey Bee Removal servisa za uklanjanje pčela iz domaćinstava i drugih kritičnih mjesta. Poslom se bave već godinama i zahvaljujući njima spašeno je više tisuća pčela.

Prilikom posljednjeg spašavanja, budućim roditeljima palo je na pamet da s pčelama naprave seriju fotografija i tako zabilježe posljednje trenutke Emilyne trudnoće.”Pčele predstavljaju život i smrt. Imala sam tri pobačaja, pa su tako ove fotografije posvećene svoj našoj djeci", ispričala je Emily za medije, prenosi Roditelj.hr.

Međutim, iako je Emily svoj život posvetila spašavanju pčela, mnogi misle da njeno stanje zahtjeva mnogo veću opreznost.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.