Lako tako...

Samoizolacija u Alpama: Kralj u haremu s 20 žena

Kralj je rezervirao hotel od pet zvjezdica uz dozvolu lokalnog okružnog vijeća, unatoč tome što su svi ostali hoteli u toj regiji zatvoreni za posjetitelje.
Lifestyle / Obitelj | 30. 03. 2020. u 17:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Internet / Maha Vajiralongkorn

Tajlandski kralj Maha Vajiralongkorn, također poznat kao Rama X, rezervirao je cijeli hotel u Bavarskoj kako bi se za vrijeme pandemije koronavirusa samoizolirao u haremu s 20 žena, javlja njemački Bild.

Kralj je rezervirao hotel od pet zvjezdica uz dozvolu lokalnog okružnog vijeća, unatoč tome što su svi ostali hoteli u toj regiji zatvoreni za posjetitelje. Nije poznato je li sa sobom u hotel poveo i svoje četiri supruge.

Iz okružnog vijeća su rekli da je u ovom slučaju napravljena iznimka jer se radi o homogenoj skupini ljudi.

Ipak, 119 osoba s kraljevskog dvora poslano je iz Njemačke natrag u Tajland zbog sumnje da su se zarazili koronavirusom.

Kralj Njemačku smatra svojom drugom državom, a u njoj se nalazi još od veljače. Vijest o njegovoj samoizolaciji razbjesnila je stanovnike Tajlanda, koji su na internetu izrazili svoje nezadovoljstvo njegovim ponašanjem, iako su time prekršili zakon kojim je omalovažavanje kralja u toj državi zabranjeno i zbog čega mogu biti osuđeni na zatvorsku kaznu u trajanju do 15 godina.

Unatoč tome, na Twitteru se hashtag Što će nam uopće kralj? (Why do we need a king?) u 24 sata pojavio više od 1,2 milijuna puta. Tajlanđani su ogorčeni jer njihov kralj uživa u Njemačkoj dok njihovom zemljom hara koronavirus.

"Tajlandski kralj odbacio je svoj narod za luksuznu karantenu u Njemačkoj", "Treba nam kralj da bi se skrivao u luksuznom hotelu s hrpom kurvi. Živio kralj", "Plaća seksualne robinje državnim novcem", neki su od ogorčenih komentara na Twitteru.

U toj zemlji do sada je potvrđeno više od 1500 slučajeva zaraze.

Kopirati
Drag cursor here to close