Brangelina

Sve se trese zbog Bradove afere: Jolie i Pitt prekinuli obiteljsku terapiju

“Brad želi podijeljeno skrbništvo nad djecom, odnosno 50/50, a Angelina ne pristaje na te uvjete. Ona odbija razgovarati o sporazumu oko skrbništva sve dok se kao matična baza za djecu navodi Los Angeles".
Lifestyle / Obitelj | 13. 09. 2020. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Harper's Bazaar / Rat ruža između Angeline Jolie i Brada Pitta se nastavlja

UsWeekly piše da su Angelina Jolie i Brad Pitt iznenada prekinuli obiteljsku terapiju uoči suđenja za skrbništvo nad njihovom djecom koje je zakazano za sljedeći mjesec.

Bivši supružnici navodno su u žestokoj svađi zbog raspodjele vremena s Paxom (16), Zaharom (15), Shiloh (14) te 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne.

Najstarijem sinu, 19-godišnjem Maddoxu dopušteno je da sam odabere s kim želi biti u kontaktu, a on navodno ne želi ni čuti ni vidjeti oca.

“Brad želi podijeljeno skrbništvo nad djecom, odnosno 50/50, a Angelina ne pristaje na te uvjete. Ona odbija razgovarati o sporazumu oko skrbništva sve dok se kao matična baza za djecu navodi Los Angeles. Naime, mlađa djeca ondje pohađaju školu, čemu se Jolie oduvijek protivila”, ispričao je izvor.

Situaciju je dodatno zakomplicirala Bradova veza s njemačkom manekenkom Nicole Poturalski koju je nedavno odveo na imanje Château Miraval u Provansi.

Na tom imanju vjenčao se s Angelinom 2014. godine koja je pobjesnila kad je saznala za njegov potez.

Kopirati
Drag cursor here to close