Sretno!

Slavlje u Ljubuškom: Baka Ljubica proslavila 100. rođendan

Ova vesela stogodišnjakinja ima dva sina, Krešimira i Ivana te kćer Jagodu i brojnu unučad i praunučad.
Lifestyle / Obitelj | 16. 09. 2019. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Baka Ljubica Bandur iz Proboja kod Ljubuškog u subotu je proslavila sto godina života. Veselo je bilo u obiteljskom domu ove stogodišnjakinje, pjevalo se i radovalo, a i sama baka dočekala nas je s pjesmom na usnama, prenosi Dnevni list.

Redali su se čestitari, rezala rođendanska torta, a baka Ljubica bila je neizmjerno sretna što su joj veliko slavlje priredili njezini najmiliji i najbliži članovi obitelji.

Foto: Dnevni list / Baka Ljubica proslavila 100. rođendan

Ova vesela stogodišnjakinja ima dva sina, Krešimira i Ivana te kćer Jagodu i brojnu unučad i praunučad.

Zanimljivo je kako se sin Krešimir nije našao samo u ulozi čestitara, on je, kao i njegova majka, bio slavljenik. Dvostruka rođendanska proslava tako je bila u čast 100. i 75. rođendana. Slavljenike je posjetila i Ljubičina sestra Dragica, koja je zagazila u osmo desetljeće života.

Foto: Dnevni list / Baka Ljubica proslavila 100. rođendan

''Baki Ljubici želimo da je posluži zdravlje i da bude još ovakvih rođendana u pjesmi i veselju'', kazali su njezini ukućani.  

Ljubica i njezin pokojni muž Ante bili su u braku više od 60 godina. Cijeli život bili su posvećeni poljoprivredi, koja je bila njihov glavni izvor prihoda. Kroz život su kročili hrabro, odgajajući djecu i brinući se za njih.

Danas, sa svojih sto godina, Ljubica je privržena molitvi i krunici, koja je uvijek u njezinim rukama. Životnim nedaćama odolijevala je zahvaljujući vjernosti  Bogu, Crkvi i obitelji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close