Županijska bolnica

Škola za trudnice u Livnu

U sklopu škole obrađivat će se teme vezane za majčinstvo i porod, a aktivno će se raditi i na promociji dojenja, održavanju tjelesne aktivnosti te pružaju informacija u svezi s cijepljenjem novorođenčadi
Lifestyle / Obitelj | 18. 10. 2017. u 09:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unutar Odjela za ženske bolesti i porode Županijske bolnice „Dr. fra Mihovil Sučić“ u Livnu od 19. listopada počinje s radom Škola za trudnice.

Kako se doznaje iz tog odjela, pomoć u realizaciji ovoga projekta, koji je pokrenut prije tri godine, pružila je vodeća europska i svjetska obiteljska banka matičnih stanica Cryo-Save.

U sklopu škole obrađivat će se teme vezane za majčinstvo i porod, a aktivno će se raditi i na promociji dojenja, održavanju tjelesne aktivnosti te pružaju informacija u svezi s cijepljenjem novorođenčadi.

Iz Odjela za ženske bolesti i porode Županijske bolnice „Dr. fra Mihovil Sučić“ u Livnu posebno ističu kako su prvo rodilište u BiH, a vjerojatno i u regiji koje nudi mogućnost olakšavanja bolova tijekom poroda metodom kliničke hipnoterapije, a pripremu obavlja certificirani klinički hipnoterapeut.

Kopirati
Drag cursor here to close