Sreća!

Rodila blizance u različitim desetljećima

Gilliam, koja ima još i dječake Gabriela (5) i Jamesa (10) kaže da njena novorođena djeca već imaju različite osobnosti, pa se kćerkica po njoj bolje zbližila s tatom.
Lifestyle / Obitelj | 08. 01. 2020. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dawn Gilliam iz Indiane je 1. siječnja 2020. rodila kćer Joslyn i sina Jaxona, a blizanci su rođeni u dva različita desetljeća.

Iako se zapravo nisu trebali prije 19. veljače, Gilliam je prvo od njih dvoje, kćerku Joslyn, rodila u novogodišnjoj noći u 23:37 h pa je curica ujedno bila i posljednja beba u toj bolnici rođena u 2019. godini. Trideset minuta kasnije, rođen je njen brat Jaxon, u 00:07 h - a on je bio prvo dijete u bolnici u Indiani rođeno u 2020-oj godini.

''Neko vrijeme smo znali da će se ona prije roditi jer je bila u takvom položaju'', rekla je Gilliam za svoju novorođenu kćerkicu, dok je sinu, kaže, 'kao i svim dečkima trebalo malo više vremena'.

Video: Indiana twins born in different decades

Otac blizanaca Jason Tello ispričao je kako su on i supruga ranije komentirali kako bi bilo sjajno da se blizanci rode na različite datume, ali da nikako nisu računali da će im se djeca roditi u različitim godinama, odnosno desetljećima..

Gilliam, koja ima još i dječake Gabriela (5) i Jamesa (10) kaže da njena novorođena djeca već imaju različite osobnosti, pa se kćerkica po njoj bolje zbližila s tatom.

''Ne želi mi uopće primiti prst, a suprugov stalno drži - kad otvori oči samo njega traži pogledom, a mirna je tek kad ga ugleda'', ispričala je mama, koja kaže i da je Jaxon "totalna suprotnost sestrici i pravi "mamin sin".

Prema portalu MSN, oboje su zdravi, ali će još neko vrijeme ostati u bolnici jer su još premaleni i hrane se preko cjevčice, prenose 24sata. 

Kopirati
Drag cursor here to close