Nedjelja 19.05.2019.

Proslavimo zajedno Dan obitelji u Mepas Mallu!

Nedjelja 19.05.2019. od 18:00 do 20:00 sati na 1. katu centra
Lifestyle / Obitelj | 17. 05. 2019. u 12:10 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maštate o danu iz snova, provedenom sa svojim najmilijima u ugodnoj atmosferi prepunoj smijeha i ljubavi, ali vas svakodnevne obaveze često u tome sprječavaju? Bliži se savršena prilika za obiteljski dan jer Mepas Mall obilježava međunarodni Dan obitelji!

Međunarodni Dan obitelji se počeo obilježavati od 1993. godine s ciljem da se naglasi važnost obitelji kao osnovnog elementa svakog društva, te da se potakne djelovanje društva u korist obitelji.

Takav dan, ispunjen nezaboravnim trenucima osvježit će vašu rutinu i zaokružiti tjedan na najljepši način.

Smijeh, veselje, ljubav, druženje i obiteljsko zajedništvo čeka vas u nedjelju 19.05. od 18:00 do 20:00 sati na 1. katu Mepas Malla.

Očekuje vas bogat zabavni program, brojne zabavne aktivnosti i edukativno-zabavni program za cijelu obitelj. Zabava je zagarantirana uz veliki obiteljski poligon igara, kutak izazova za djecu i roditelje.

Djevojčice će zabaviti kutak za uljepšavanje, gdje će uz make up, super frizure i manikuru zasigurno uživati. Dječaci će u svom stilu uživati u zabavnoj utrci automobila na daljinsko upravljanje.

Pružit će vam se šansa da pokažete svoju kreativnu stranu uz izradu obiteljskog stabla, koje će vas i vašu obitelj sigurno oduševiti i zbližiti.

Kako bi druženje bilo još zabavnije, Mepas Mall će vam osigurati brojne slatke nagrade.

Za kraj obiteljskog druženja, obilježite nezaboravan dan s vašom obitelji fotografiranjem u foto kutku i ponesite sa sobom uspomenu na najzabavniji dan proveden u krugu najmilijih koje ćete se uvijek rado sjećati.

Zato priuštite svojoj obitelji fenomenalnu zabavu i dan koji neće nikada zaboraviti uz Mepas Mall.

Vidimo se ovu nedjelju od 18:00 sati na 1.katu!

Kopirati
Drag cursor here to close