I to je BiH

Postao otac u 80-oj godini: Otelo se, al dobro, dobrodošlo

Ovaj novopečeni otac i dalje se čuti obiteljima koje ne žele imati djecu
Lifestyle / Obitelj | 25. 11. 2018. u 12:43 Bljesak.info
Otac u 80. godini

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ostoja Varcar iz Srpca (BiH) dokaz je da sreća ne bira vrijeme. Postao je otac u 80. godini. Kaže da ne razumije mlade, koji ne žele da  zasnivaju obitelj. Ostoja uvjerava da njemu u ovim godinama nije teško da se brine o bebi staroj četiri mjeseca.

''Otelo se, ali beba je uvijek dobrodošla. Za mene to nije ništa  neobično. Ne znam za koga to može biti neobično ako je u pitanju  dolazak na svijet jednog živog bića, bez obzira u koje doba njegovog  roditelja'', kaže Varcar za portal Dnevnick.com.

Ostoja se bavi se poljoprivredom. Kaže da još može dosta da radi, a ima i mirovinu, tako da bebi ništa ne nedostaje, piše Dnevnick.com

''Svako dijete ima svoju nafaku. Djeca treba da se rađaju, bili roditelji stari ili mladi. Nije me uopšte strah, zdravlje me dobro služi, sa ženom se dobro slažem, pomažem u svemu. Ako mora negdje da ode, ja pričuvam bebu, igram se s njom i presvlačim je. Ništa mi nije teško, to je sve fino i zabavno'', kaže Ostoja.


Ovaj osamdesetogodišnjak kaže da je sam sebi rekao da će biti ostati mlad sve do kraja života. Biološki sat neka kuca, ja tu ništa ne mogu, zaključuje Varcar.

Kopirati
Drag cursor here to close