Buna

Petar i Dragica proslavili šezdesetu, dijamantnu obljetnicu, vjenčanja

Petar i Dragica Jozić danas su u krugu obitelji i prijatelja proslavili šezdesetu, dijamantnu obljetnicu, vjenčanja.
Lifestyle / Obitelj | 26. 11. 2017. u 20:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svetom Misom zahvalnicom u župnoj crkvi Presvetoga Trojstva Blagaj - Buna, Petar i Dragica Jozić proslavili su šezdesetu, dijamantnu obljetnicu, vjenčanja.

Dijamantni jubilarci obljetnicu su obilježili u zajedništvu s djecom, unucima, praunucima te rodbinom, prijateljima i znancima. Petar je sudjelovao u Misi, a Dragica zbog zdravstvenih tegoba nije nazočila Euharistiji nego se kod kuće ispovjedila i pričestila.

Petar je rođen 1934. god., a Dragica 1933. god. Vjenčali su se u Konjicu, 17. 11. 1957. godine.

Petra i Dragicu Bog je obdario s četvero djece: Dijana, Ružica, Marijana i Predrag (svi živi). Imaju osmero unučadi: Goran, Dragana, Danijel, Ana, Dragan, Andrija, Anđela, Nikola; petero praunučadi: Saša, Lana, Sara, Dunja i Katarina; zetovi su : Mišo, Zdravko i Marinko; Misna čitanja kao i molitvu vjernih pročitali su unuci.

''Danas u zajedništvu s njima, tj. s vašim najmilijima, zahvaljujete dragom Bogu na svim godinama suživota i na svakom, od neba danom, daru. Neka vaš brak sjaji i dalje te se vaša svjetlost očituje u životu vaših potomaka'', rekao je župnik između ostalog u propovjedi.

Kopirati
Drag cursor here to close