Veselo!

Vjenčani trendovi koji će nestati do 2021. - Evo koji će ih zamijeniti

Bijeg će biti možda jedan od najpopularnijih vjenčanih trendova 2021. godine.
Lifestyle / Obitelj | 26. 10. 2020. u 17:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stručnjaci iz industrije vjenčanja otkrili su koji su bili trendovi u 2020. godini i što očekivati u 2021. godini.

Catering bilježi pad popularnosti zbog sigurnosnih razloga

Catering je bio popularan način posluživanja večere na većim vjenčanjima.

No, organizatorica vjenčanja i cvjećarka Amy McCord Jones rekla jer da se sve manje parova odlučuje za catering, koji obično uključuju posluživanje iz zajedničkog posuđa i nepokrivena jela s hranom.

Parovi će se više odlučivati za jednostavnija vjenčanja

McCord Jones je rekla kako očekuje da će u 2021. godini vjenčanja biti jednostavnija i da će se sve manje parova odlučivati za raskošna vjenčanja.

Parovi uglavnom više ne žele tradicionalne poklone

Organizatorica vjenčanja Margaux Fraise, rekla je da danas mnogi parovi ne žele neke tradicionalne poklone kao što su posuđe ili mikser.

''Mnogi parovi danas već žive zajedno i imaju osnovne kućanske potrepštine'', dodala je Fraise.

Neraspoređeno sjedenje će biti stvar prošlosti

Iako je slobodno sjedenje postalo sve popularnije posljednjih nekoliko godina, organizatorica vjenčanja Robyn Bruns rekla je da se dogovorena sjedala vraćaju.

''Parovi shvaćaju da gosti sada možda žele sjediti s obitelji ili prijateljima s kojima se osjećaju sigurnije'', dodala je Bruns.

Sve više parova će se odlučivati na bijeg

McCord Jones smatra da će se sve više parova pobjeći negdje i vjenčati se.

''Bijeg će biti možda jedan od najpopularnijih vjenčanih trendova 2021. godine. Vidimo da se sve više parova odlučuje na bijeg ili na mala vjenčanja jer im se ne da baviti mjerama oko COVIDA-19'', dodala je McCord Jones.

Vjenčanja sa streamingom nastavit će se vjerojatno i do 2021. godine

Emitiranje ceremonija vjenčanja postalo je popularno jer parovi traže načine kako podijeliti svoj poseban dan s dalekim prijateljima i obitelji, a Bruns vjeruje da će prijenos uživo postati uobičajeni dio vjenčanja i 2021. godine.

Žuto zlato se vraća u modu

''Ono što je staro, opet je novo! Mnogi parovi izražavaju želju za žuto-zlatnim zaručničkim prstenima'', rekao je Dan Moron, privatni draguljar.

Momačke i djevojačke večeri sve će se više organizirati u iznajmljenim privatnim prostorima

Parovi žele izbjeći pretrpane barove i noćne klubove i zato sve više rezerviraju privatne prostore ili domove za svoje momačke i djevojačke večeri.

U trendu su šarena vjenčana odijela

Organizatorica vjenčanja Bianca Hall, rekla je da će se šarena odijela pojavljivati na vjenčanjima tijekom 2021. godine.

''Vidimo živopisna odijela i smokinge u tamnim tonovima poput bordo i šumsko zelene. Parovi koji planiraju ljetna vjenčanja također se odlučuju za odijela pastelno plave boje'', dodala je, a prenose 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close