FutureA festival za djecu

I ove godine neobičan festival dolazi u Čapljinu

Udruga Out of Area iz Nizozemske i ove godine organizira FutureA festival za djecu, koji će se 29.5. održati u Čapljini.
Lifestyle / Obitelj | 26. 04. 2019. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Out of Area iz Nizozemske i ove godine organizira FutureA festival za djecu, koji će se 29.5. održati u Čapljini.

Vođeni  iznimnim interesom i brojem djece koji su nazočili festivalu te prošlogodišnjim pozitivnim iskustvom, grad Čapljina -  gradonačelnik će i ove godine biti domaćin festivala FutureA.

Tri FutureA autobusa s volonterima i više kamiona igračaka posjetit će tako ove godine Čapljinu 29.5., te Fojnicu 25. 5., Travnik 27.5. i Jajce 28.5..

Djeca će sa svojim učiteljima i roditeljima moći uživati u više od 40 radionica koje će FutureA organizirati na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

Likovi iz bajke, Snjeguljica, Nada the Dog, klaun Keppie, Sirena Hana i Jack Sparrow poželjet će dobrodošlicu svoj djeci na festivalu. Djeca će moći isprobati glazbene instrumente, a razne kreativne radionice kao što su ples, igre loptom, ribolov, XXL Twister, vježbe kreativnosti izrade narukvica, crtanje majica, bojenje lica također će uljepšati dan u Čapljini.

 Za aktivniju djecu, biti će postavljen toranj za penjanje, potezanje konopa, dvorci za skakanje i sportska traka.

F estival FutureA je besplatan za sve njegove posjetitelje, te je glavni cilj da djeca i njihove obitelji taj dan uživaju u igri, stvaranju, kretanju i zabavi na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

Ovom prilikom grad Čapljina – gradonačelnik, domaćin FutureA festivala poziva svu djeca od 6 do 16 godina i sve škole Hercegovačko-neretvanske županije na još veći i bogatiji FutureA Festival.

Kopirati
Drag cursor here to close