Minores

Mostar: Završena prva faza izgradnje Centra za resocijalizaciju

Krajem 2015. godine, 'Minores' je dobio prostor za izgradnju Centra za resocijalizaciju u Mostaru.
Lifestyle / Obitelj | 26. 03. 2018. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Prva faza izgradnje

Završena je prva faza budućeg Centra za resocijalizaciju udruge Minores.  

''Prije par dana smo završili prvu fazu našeg budućeg Centra. Prostorije za skladištenje hrane, odjeće i ostalih potrepština su gotove. Ostalo je još par aktivnosti na organizaciji prostora i nabavka polica kako bi sve zaživjelo u punom kapacitetu'', navedeno je na Facebook stranici udruge Minores.

Krajem 2015. godine, 'Minores' je dobio prostor za izgradnju Centra za resocijalizaciju u Mostaru. Riječ je o devastiranom objektu kojeg Udruženje stavlja u funkciju prikupljenim donacijama. Ideja rada Centra jest da se sastoji od središnjeg ureda, zatim skladišta, savjetovališta, dvorane za sastanke i tečajeve, te prostorije za radionice s djecom i mladima.

''Očekuje nas još puno posla u narednih par mjeseci, a svaka pomoć je dobro došla. Svi koji želite pomoći možete to učiniti uplatom na naš žiroračun: 3381302232507872 (uplate iz BiH) ili na IBAN: BA39 3381 3048 4667 3198 (uplate iz inozemstva) ili pak odvajanjem malo svog vremena za izvođenje nekih od poslova koji nam slijede i koji nas čekaju'', navode iz udruge Minores.

Kopirati
Drag cursor here to close