Minores

Mostar: Završena prva faza izgradnje Centra za resocijalizaciju

Krajem 2015. godine, 'Minores' je dobio prostor za izgradnju Centra za resocijalizaciju u Mostaru.
Lifestyle / Obitelj | 26. 03. 2018. u 10:49 Bljesak.info
Kopirati
Foto: Facebook / Prva faza izgradnje

Završena je prva faza budućeg Centra za resocijalizaciju udruge Minores.  

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prije par dana smo završili prvu fazu našeg budućeg Centra. Prostorije za skladištenje hrane, odjeće i ostalih potrepština su gotove. Ostalo je još par aktivnosti na organizaciji prostora i nabavka polica kako bi sve zaživjelo u punom kapacitetu'', navedeno je na Facebook stranici udruge Minores.

Krajem 2015. godine, 'Minores' je dobio prostor za izgradnju Centra za resocijalizaciju u Mostaru. Riječ je o devastiranom objektu kojeg Udruženje stavlja u funkciju prikupljenim donacijama. Ideja rada Centra jest da se sastoji od središnjeg ureda, zatim skladišta, savjetovališta, dvorane za sastanke i tečajeve, te prostorije za radionice s djecom i mladima.

''Očekuje nas još puno posla u narednih par mjeseci, a svaka pomoć je dobro došla. Svi koji želite pomoći možete to učiniti uplatom na naš žiroračun: 3381302232507872 (uplate iz BiH) ili na IBAN: BA39 3381 3048 4667 3198 (uplate iz inozemstva) ili pak odvajanjem malo svog vremena za izvođenje nekih od poslova koji nam slijede i koji nas čekaju'', navode iz udruge Minores.

Kopirati