Široki Brijeg

Mercedesovci donirali prijenosna računala odjeljenju učenika s obrazovnim poteškoćama

Lifestyle / Obitelj | 24. 01. 2017. u 13:57 D.L.
Kopirati

Članovi Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina u utorak su donirali tri prijenosna računala odjeljenju učenika s obrazovnim poteškoćama Prve osnovne škole Široki Brijeg.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novčana sredstva za kupnju informatičke opreme prikupljena su od sponzora te na božićnom druženju koje je organizirala spomenuta Udruga. S obzirom da je nastava u ŽZH bila odgođena zbog vremenskih neprilika, uručenje prijenosnih računala je bilo prolongirano.

Članove Udruge primili su ravnatelj Miroslav Hrkać zajedno s učenicima, zamjenikom ravnatelja, učiteljicama, defektologinjom, pedagogicom, psihologinjom i socijalnom radnicom koji su izrazili veliku zahvalu za donaciju.

''Iznimno mi je drago da ste vi mladi ljudi odlučili pomoći našoj školi i ovom odjeljenju te sam vam od srca zahvalan na svemu učinjenom. Ovo nije mala stvar, hvala vam u ime svih djelatnica, učenika i njihovih roditelja'', izjavio je ravnatelj Miroslav Hrkać.

S obzirom da je odjeljenje učenika s obrazovnim poteškoćama dobilo informatičku opremu, škola je ubrzala uvođenje interneta u njihove učionice te bi sve trebalo biti realizirano tijekom ovog tjedna.

''Jako nam je drago što smo mogli pomoći djeci, a njihove reakcije i osmijesi nam puno znače te većeg 'hvala' od toga nema. Veliko hvala našim sponzorima, tvrtkama Auto Lijanovići d.o.o. Mostar i Autocentar d.o.o. Široki Brijeg, koji su nam uvelike pomogli pri realizaciji ove humanitarne akcije te članovima i prijateljima Udruge'', izjavio je predsjednik Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina Petar Čerkez.

Podsjećamo, ova Udruga je u protekle dvije godine, putem humanitarne tombole prikupljene na 1. i 2. Mercedes Meetingu Hercegovina, donirala 2.000 KM Domu ''Marija Naša Nada'' iz Širokog Brijega.

Kopirati