Fantastični popusti

Mercator i Vitapur za vaš miran i ugodan san

Svojim vrhunskim proizvodima, Vitapur brine za vaše udobno spavanje i miran san, a novom generacijom proizvoda sa poboljšanom formulom kvaliteta, nastoji život učini boljim i zdravijim.
Lifestyle / Obitelj | 02. 09. 2019. u 13:44 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Mercator i Vitapur

Nastavljajući tradiciju da uvijek iznova obraduje svoje vjerne kupce, od 22. kolovoza 2019., Mercator BH je za vas pripremio fantastične popuste od 50% na ekskluzivnu Bamboo liniju Premium proizvoda za spavanje kompanije Vitapur.

Svojim vrhunskim proizvodima, Vitapur brine za vaše udobno spavanje i miran san, a novom generacijom proizvoda sa poboljšanom formulom kvaliteta, nastoji život učini boljim i zdravijim.

Linija proizvoda za spavanje Premium Bamboo, pruža osjećaj udobnosti i svježine, a bambusova vlakna i nebijeljeni pamuk izvrsno apsorbiraju znoj. Posebnost linije su jastuci različitih oblika i tvrdoće za svaki položaj spavanja i za cijelu obitelju.

U ovoj ekskluzivnoj ponudi možete pronaći Dječji jastuk Bamboo Premium My first pillow, izuzetno mekani jastuk, idealan za djecu od druge godine starosti, Jastuk za sve položaje Bamboo Premium All side sleep pillow, klasično dizajniran jastuk izrađen od prirodnog bambusa sa svježinom 100% neizbjeljivanog pamuka.

Prozračni ljetni jastuk će vas u vrućim ljetnim noćima uljuljati u zdrav i miran san, Anatomski jastuk 2 u 1, Bamboo Premium 2 in 1 support pillow, anatomski oblikovan jastuk koji savršeno podupire vrat, jastuk sa dva odvojenajezgra različite tvrdoće u svakoj polovini jastuka, zatim Klasični jastuk 2 u 1, Bamboo Premium 2 in 1 soft hard pillow, jastuk s dva jezgra različite tvrdoće, za odabir spavanja na tvrdoj ilimekanoj strani jastuka, savršen izbor za sve koji vole spavanje na boku ili leđima.

Osim jastuka, u ponudi su i posteljine Svilanit vrhunskog kvaliteta, Jorgan Bamboo Premium, pokrivač koji tokom cijele godine omogućava ravnomjernu raspodjelu punjenja, zadržavanje volumena i zaštitnih svojstava nakon pranja, Nadmarac 3+1 Bamboo,  napravljen od kombinacije 3 cm pjene u jezgri i 1 cm memorijske pjene u navlaci koja pruža dodatnu udobnost te dodatno štiti Vaš krevet, kao i 1 roll up, 4 rješenja za poboljšanu udobnost kauča, starog kreveta ili za kampiranje. Može se koristiti i kao dodatni ležaj ili podloga za igru.

 

Sve ove vrhunske proizvode sa genijalnim rješenjima za vašu spavaću sobu, možete pronaći u Mercator trgovinama, a Mercator je za vas pripremio pristupačne cijene uz popust od 50% na Vitapur Bamboo Premium ekskluzivnu liniju proizvoda za spavanje. 

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close