Tko je bacio više u jabuku?

Matičari otkrivaju banalne stvari zbog kojih se otkazuju svadbe

Obično bi vjenčanje i svadba trebalo da bude najsretniji dan u životu mladenaca, ali nerijetko se taj dan pretvori u pravi pakao, a događalo se da svađe kulminiraju do te mere da do vjenčanja uopće ne dođe.
Lifestyle / Obitelj | 02. 12. 2018. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Matičari iz jedne od središnjih beogradskih općina Milena S. i Rade M., koji desetjećima  rade zajedno, otkrivaju koje su to najčešće svađe među mladencima i gostima koje su se odigrale pred njihovim očima, kroz dugi niz godina koliko obavljaju ovaj posao.

Obično bi vjenčanje i svadba trebala biti  najsretniji dan u životu mladenaca, ali nerijetko se taj dan pretvori u pravi pakao, a događalo se da svađe kulminiraju do te mere da do vjenčanja uopće ne dođe.

"Razlozi sa svađu su različiti, od onih najbanalnijih poput svađe oko buketa i glazbe, preko toga čiji stolovi su na boljoj poziciji, pa do prezimena koje će uzeti mlada", započinje priču sugovornica, koja posao matičarke u jednoj beogradskoj općini obavlja 20 i kusur godina.

"Vjerovali ili ne i danas se gleda tko je bio u četnicima, tko u partizanima. Na jednoj svadbi mladini su naručivali samo četničke pjesme, a kad su mladoženjini naručili 'sa Ovčara i Kablara' ovi su skočili da se tuku. Mladenci su jedva smirili goste ali je do kraja bila napeta situacija" ispričao je matičar iz srpske prijestolnice.

Po njihovim riječima događaju se razne nesuglasice, oko mjesta za sjedenje, tko je glazbi okrenut leđima, zašto mladini mogu naručivati pjesme a mladoženjini ne ili obratno, koliko je tko "bacio" na kićenje, pa do toga tko je više stavio u kuvertu, piše Telegraf.rs.

Kopirati
Drag cursor here to close