Da - Da

Mali Lošinj zamjenio Čitluk: Oženio se Ivica Zubac

Lifestyle / Obitelj | 22. 08. 2021. u 13:00 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjenčali su se Ivica Zubac, hrvatski košarkaš koji trenutno igra za LA Clipperse, i njegova dugogodišnja djevojka Kristina Prišč.

Vijest je procurila na Instagramu jednog zagrebačkog frizerskog salona gdje su objavljene dvije fotografije mladenke, jedna na kojoj se vidi frizura, dok je na drugoj pozirala u vjenčanici.
Vjenčanje se održalo na Malom Lošinju.

Kristina je zablistala u vjenčanici izraelskog modnog brenda Galia Lahav, čiji modeli, kako je navedeno na njihovoj stranici koštaju od četiri do sedam tisuća dolara.

Mladenka je izabrala vjenčanicu ukrašenu čipkom s dubokim dekolteom, a na glavi je nosila dugi veo. Od nakita je izabrala jednostavan lančić s privjeskom i naušnice, a dugu plavu kosu je nosila raspuštenu.

Nijedno od mladenaca zasad na društvenim mrežama nije objavilo fotke s vjenčanja, no Kristina je objavila nekoliko snimki od prethodne večeri na kojima se vidi kako se zabavlja s prijateljima, ali i s Ivicom.

Nekoliko fotografija objavila je na Instastoryju i Dina Dragija, djevojka nogometaša Tina Jedvaja.

Podsjetimo, Kristina i Ivica zajedno su već dugo godina. Prohodali su kad je njemu bilo 18 godina, a njoj 23. Zaručili su se na Bahamima u veljači 2019., a od iste godine žive u vili u losanđeleškoj rezidencijalnoj četvrti Mar Vista.

Prošlog ljeta trebali su se vjenčati u Čitluku, no zbog pandemije morali su sve otkazati.

Kopirati
Drag cursor here to close