Koronavirus

Majka i otac Sergeja Ćetkovića preminuli u razmaku od sedam dana

Pjevač se na društvenim mrežama dirljivom porukom oprostio od roditelja. ‘Neka vas Anđeli čuvaju‘, napisao je Ćetković
Lifestyle / Obitelj | 14. 03. 2021. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Majka i otac crnogorskog pjevača Sergeja Ćetkovića (45) preminuli su u razmaku od sedam dana od posljedica zaraze koronavirusom, piše Nova.rs.

Dragica Ćetković, inače farmaceutkinja, preminula je 7. ožujka. Pogreb Ćetkovićeve majke održao se dan poslije, na njegov rođendan.

Slobodan Ćetković, uspješni automobilist i svojevremeno prvak Jugoslavije, preminuo je u nedjelju, 14. ožujka.

Pjevač se na društvenim mrežama dirljivom objavom oprostio od roditelja.

- Koliko god da čovjek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, bit će dovoljno uzeti zrak i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli... Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život... Onog trenutka kada se rastaneš od svojih roditelja, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dijete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi...  Nema više one koja me donijela na ovaj svijet i onog tko me volio, branio i učio životu, piše Ćetković.

- Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svijetu da bi dozvolio da tu posljednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i prije 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u vječnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnom ljubavi, tužni što vas više nema, a sretni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lijepih uspomena, nastavio je.

- Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj posljednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na posljednjoj krivini, da zajedno nasmijani uđete na vrata raja. Neka vas Anđeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je vječna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan, zaključio je crnogorski pjevač.

Kopirati
Drag cursor here to close