Fondacija ''Budi human''

Humanitarna kampanja: Crna Gora dobiva svoje superheroje

Superheroji su hrabri mališani koji i pored svoje borbe za ozdravljenje nesebično pomažu i drugoj djeci za bolju budućnost.
Lifestyle / Obitelj | 02. 08. 2019. u 17:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija ''Budi human'' iz Crne Gore koja prikuplja sredstva za pomoć u liječenje oboljeloj  djeci, organizirala je veoma inspirativnu kampanju po nazivom ''Superheroji''.

Djeca iz Fondacije koja su otišla na liječenje, pomažu djeci kojima predstoji liječenje i za koje se trenutno prikupljaju sredstva. Želja Fondacije je da djeci i njihovim roditeljima pruži jedan poseban doživljaj te da i na ovaj način podrži njihovu borbu za ozdravljenje, priopćeno je.

Za sedam mališana, koji su bili u mogućnosti da prihvate prijedlog, fondacija je organizirala studijsko fotografiranje u kostimima koje su oni sami odabrali. Djeca su uživala ispred objektiva poznatom crnogorskog fotografa, Aleksandra Jaredića, a velika podrška je bila i umjetnica pod imenom Čedovište.

Video: Superheroji Fondacije "Budi human"

''Cijela akcija je osmišljena na način da djeca iz Fondacije koja su otišla na liječenje, pomažu djeci kojima je potrebno liječenje i za koje se prikuplja novac. Oni su napravili jednu jako humanu gestu i svojom podrškom postali Superheroji Fondacije. Ovi mališani nisu samo naši  Superheroji, oni su prije toga bili Superheroji svojih obitelji, a uskoro će biti Superheroji čitave Crne Gore i šire'', naglasio je direktor Fondacije Budi human Goran Jovanović, priopćeno je.

''U proteklom razdoblju uspjeli smo da prikupimo novac za liječenje 16 mališana, u iznosu od skoro 538.000 eura. To nije svakako zasluga samo Fondacije ''Budi human'', već građana  koji doniraju i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su oboljela djeca koju nažalost imamo u Crnoj Gori'', dodali su iz Fondacije.

Fondacija trenutno prikuplja novac za sedmoro djece, a više informacija nalazi se na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close