Po 150 KM povodom Bajrama
Novčanu potporu u visini od po 150 KM uručili su im glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i Izet Šahović, načelnik Odjela za financije i nekretnine.

Po 150 KM povodom Bajrama

Lifestyle / Obitelj | 31. 05. 2019. u 10:43 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim potporama danas darivala je 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Novčanu potporu u visini od po 150 KM uručili su im glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i Izet Šahović, načelnik Odjela za financije i nekretnine. Uručenju bonova bila je nazočna i Zdravka Marić, ravnateljice Centra za socijalni rad Mostar i Elvedin Gadara, šef Služba za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice Grada Mostara.

Glavnja savjetnica Komadina je u svom obraćanju naglasila kako ovim činom Grad Mostar već 15 godina za redom želi pružiti potporu i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke za predstojeći Bajram izrazila je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti manje, a da će Grad Mostar kontinuirano nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavnih i muslimana.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close