Jednomjesečni program

'Dani porodičnih vrijednosti' u Mostaru

''I kao što nas je u prošlosti spasila i očuvala stabilna, jaka, zadovoljna i sretna obitelj, nadati se da ćemo brižno čuvajući i njegujući istu takvu danas osigurati svjetliju budućnost našoj djeci i budućim naraštajima''
Lifestyle / Obitelj | 25. 02. 2020. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odjel za brak i obitelj Medžlisa Islamske zajednice Mostar organizira jednomjesečnu manifestaciju 'Dani porodičnih vrijednosti'.

Manifestacija će trajati od 26.02. do 30.03.2020.

Cilj manifestacije je afirmacija skladnog, urednog, harmoničnog bračnog i obiteljskog života.

''Osim vjere koja daje smisao našem životu i postojanju, obitelj i unutar obiteljski ambijent naš život čine potpunim, boljim i sretnijim. Zato organiziramo manifestaciju s kojom želimo da probudimo osjećaj vrijednosti, ljepote i posebnosti bračnog i obiteljskog života. I kao što nas je u prošlosti spasila i očuvala stabilna, jaka, zadovoljna i sretna obitelj, nadati se da ćemo brižno čuvajući i njegujući istu takvu danas osigurati svjetliju budućnost našoj djeci i budućim naraštajima'', ističu organizatori.

Program manifestacije:

1. 26. veljače u 18 sati Studentski Hotel, promocija Muhaddise – 'Učenjakinje u Islamu' autora Mohammeda Akrama Nadwia. O knjizi će govorit mr. Dino ef.Maksumić glavni imam MIZ-e Mostar, mr. Nermina Baljević i hfz. Lejla Boškailo.

2. 14. ožujak od 18 sati i nedjelja 15. ožujak od 11 do 17 sati, prostorije sale KCKF na Bunuru Izložba umjetničkih radova umjetnica grada Mostara.

3. 20. ožujak 18:30 sati Studentski Hotel Mostar, Tribina dr. Zehre Alispahić na temu: 'Žene nositeljice pozitivnih promjena u društvu'

4. 26. ožujak u 20 sati, prostorije sale KCKF na Bunuru - Večer Ilahija i kasida,

5. 30. ožujak u 19 sati, prostorije sale KCKF. Program medrese 'Dobro došla ženo vrijednosti i ideala'

Kopirati
Drag cursor here to close