Kajtaz pisao

Crveni križ Mostara spreman pomoći: Sućuti Hrvatskoj iz vrha Grada

''Izraze sućut upućujem i u ime gradonačelnika Grada Mostara, gospodina Ljube Bešlića, kao i u ime stožera Civilne zaštite Grada Mostara'', stoji u pismu
Lifestyle / Obitelj | 30. 12. 2020. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tajnik Crvenog križa Grada Mostara Alen Kajtaz uputio je u utorak pismo Crvenom križu Hrvatske.

''Vijest da je Republiku Hrvatsku pogodio ovaj strašni zemljotres, koji je, nažalost, odnio ljudske živote sve nas je veoma pogodila i potresla.

Ovom prilikom želio bih da uputim iskreno sućut kako Vama tako i obiteljima nastradalih u svoje osobno ime, u ime svih zaposlenika, volontera i članova Upravnog odbora Crvenog križa Grada Mostara.

Izraze sućut upućujem i u ime gradonačelnika Grada Mostara, gospodina Ljube Bešlića, kao i u ime stožera Civilne zaštite Grada Mostara.

U telefonskom razgovoru sa Vašim kolegama, gospodinom Marinkom Metličić i gospodinom Ivicom Usmijani, ponudili smo izravnu pomoć, kako u ljudstvu, tako i u materijalnim resursima.

Odmah smo se stavili na raspolaganje Crvenom križu Federacije Bosne i Hercegovine. 

Ovom prilikom želio bih Vas obavijestiti da smo u današnjim razgovorima sa predstavnicima izvršne vlasti grada Mostara, kao i sa službama hitne medicinske pomoći dobili punu podršku. Direktor Doma zdravlja Mostar, doktor Mario Kordić, spreman je odmah ustupiti i uputiti dva medicinska tima (2 doktora, 2 medicinska tehničara i 2 vozača) sa dva motorna vozila na teren.

Naše misli su sa Vama, kao i sa svim građanima Republike Hrvatske u ovim teškim trenucima, sa nadom i željom za što manjim brojem žrtvama i što bržim oporavkom'', stoji u Kajtazovom pismu.

Kopirati
Drag cursor here to close