Ivan Bender

Čapljinski košarkaš na centru zaprosio djevojku

Bender je na centru terena zaprosio svoju djevojku Andreu pred oduševljenim suigračima i tisućama navijača na tribinama.
Lifestyle / Obitelj | 10. 03. 2019. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski košarkaš Čapljinac Ivan Bender, brat Dragana Bendera, igra za NCAA momčad Maryland Terrapins, a na oproštajnoj domaćoj prvenstvenoj utakmici za sveučilišnu momčad napravio je genijalan potez koji je postao hit u Americi.

Bender je na centru terena zaprosio svoju djevojku Andreu pred oduševljenim suigračima i tisućama navijača na tribinama, piše Index.

Te večeri u centru pozornosti su bili igrači koji su na posljednjoj godini studiranja, a 25-godišnji hrvatski košarkaš potezom je zasjenio sve i rasplakao svoju sad već zaručnicu koja je odmah potvrdno odgovorila na njegovu prosidbu.

S razglasa u dvorani svirala je pjesma Miroslava Škore ''Tajna najveća''.

Ivan Bender bio je jedan od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša svoje generacije, no u karijeri je imao problema s brojnim ozljedama. U reprezentaciji je igrao s Hezonjom, Šarićem i Zupcem. Nakon teške ozljede vratio se košarci, a karijeru bi trebao nastaviti u Europi, no razmišlja i o prijavi na NBA draft, piše Index.

Njegov brat Dragan nastupa za Phoenix Sunse u NBA ligi.

Kopirati
Drag cursor here to close